Doğuda Karla Mücadele, Batıda Güneş Sefası - Son Dakika
Genel

Doğuda Karla Mücadele, Batıda Güneş Sefası

Doğuda karla mücadele, batıda güneş sefasıTEKİRDAĞ - Türkiye'nin doğu illeri karla mücadele ederken, Tekirdağlılar güneşli havanın tadını çıkartıyor.

25.11.2017 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğuda karla mücadele, batıda güneş sefası

TEKİRDAĞ - Türkiye'nin doğu illeri karla mücadele ederken, Tekirdağlılar güneşli havanın tadını çıkartıyor.

Termometrelerin hava sıcaklığını 15 derece olarak ölçtüğü Tekirdağ merkez Süleymanpaşa'da bahardan kalma günler yaşayan vatandaşlar, güneşli havanın keyfini çıkartıyor. Bu ayda böylesine sıcak bir hava ile karşılaşmanın güzel olduğunu ifade eden vatandaşlar, bu fırsatı parkta oturarak değerlendirdiklerini söyledi. Kimi vatandaş güneşli havanın tadını açık alanda kahvaltı yaparak geçirirken, kimi vatandaş güneşli günlerini sevdikleriyle birlikte sahil boyu yürüyerek geçiriyor.

Tekirdağ'da kamu görevi yapan Mert Öngören, Adanalı olduğunu, sıcak bir memleketten geldiği için sıcak havaların devam etmesini isteyerek, "Havada güzel şansımıza, bir sahil havası almaya geldik bizde sıcak memleketten geliyoruz ama bugünde hava gerçekten güzel Tekirdağ'ı gerçekten sevdik. Doğuda kar var şu anda buraya da pek düşmüyormuş bildiğim kadarıyla şu an hava çok güzel inşallah böyle devam eder. Sıcak bir memleketten geldiğimiz için soğuk havalara pek alışkın değiliz" dedi.

Doğuda Karla Mücadele, Batıda Güneş Sefası
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Doğuda Karla Mücadele, Batıda Güneş Sefası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement