Doğukan'ın Katili: Kendimde Değildim - Son Dakika
Güncel

Doğukan'ın Katili: Kendimde Değildim

Doğukan\'ın Katili: Kendimde Değildim

BURSA'da internetten 350 liraya satın aldığı pompalı tüfeği denemek için kahvenin önüne gelip rastgele ateş açınca 15 yaşındaki Doğukan Avcı'nın ölümüne aynı yaştaki arkadaşı Mustafa Paşa'nın ise ağır yaralanmasına neden olan 27 yaşındaki Sezai İsanç'ın yargılanmasına başlandı.

09.03.2017 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'da internetten 350 liraya satın aldığı pompalı tüfeği denemek için kahvenin önüne gelip rastgele ateş açınca 15 yaşındaki Doğukan Avcı'nın ölümüne aynı yaştaki arkadaşı Mustafa Paşa'nın ise ağır yaralanmasına neden olan 27 yaşındaki Sezai İsanç'ın yargılanmasına başlandı. İsanç duruşmada, "Pişmanım, olay anında kendimde değildim" dedi.

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi'nde, geçtiğimiz yılın ekim ayında meydana gelen olayda, Sezai isanç internetten satın aldığını söylediği pompalı tüfeği denemek için Küçükbalıklı Mahallesi'nde rastgele ateş açtı. Açılan ateşte kahvenin önünde çay içen lise öğrencisi Doğukan Avcı ve sınıf arkadaşı Mustafa Paşa ağır yaralandı. Yakında bulunan Dr. Ayten Bozkaya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Doğukan Avcı yaşamını yitirirken, Mustafa Paşa ise uzun süren tedavinin ardından taburcu edildi.

Pompalı tüfeği getirmesi ve sonrasında kaçması güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Sezai İsanç, polis tarafından saklandığı evde yakalandı. 'Adam yaralamak' ve 'uyuştucu ticareti yapmak' suçlarından kaydı bulunan İsanç verdiği ifadesinde, "Tüfeği internetten beğenip 350 liraya aldım. Tüfeği denemek istedim. Evimden çıkarak sokağa indim. Burada rastgele ateş etmeye başladım. Çocukları yaraladığımı görünce korkup kaçtım" dedi. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklanarak cezaevine kondu.

DOĞUKAN'IN YAKINLARINI POLİS DURDURDU

Hakkında Bursa 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'canavarca hisle çocuğu kasten öldürmek' ve '"canavarca hisle çocuğu yaralamak' suçlarından iki kez ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezası istemiyle dava açılan Sezai İsanç'ın yargılanmasına başlandı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı duruşmada ölen Doğukan Avcı'nın yakınları sanığa saldırmak istedi. Polis, öfkeli yakınları sakinleştirdi. Sanık Sezai İsanç, yaptığı savunmada emniyet müdürlüğünde verdiği ifadesini tekrarlayıp, "Hakim bey, kendimde değildim" dedi. Hakimin neden kendinde olmadığı sorusuna ise cevap vermedi.

YAVRUMUN HAYALLERİ VARDI

Duruşmada hazır bulunan ölen Doğukan Avcı'nın babası Mustafa Avcı, "Bu adam oğlumu genç yaşta neden öldürdü ' Sebebi neydi ' Yavrumun gelecek hayalleri vardı. Hepsi bitti, gitti. Silahı, sokakta insanlar rastgele kullanır mı hiç ' Onun en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Olayda yaralanan Mustafa Paşa ise koltuk değnekleri ile geldiği duruşmada,"Doğukan ile oturuyorduk. Sanık bir anda pompalı tüfek ile rastgele ateş etti. Daha sonra kaçtı. Biz vurulduk. Doğukan öldü. Ben ise koltuk değnekleri ile yürümek zorunda kalıyorum. Geleceğimi çalan bu kişiden şikayetçiyim" diye konuştu

Duruşma eksik evrakların beklenmesi ve tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğukan'ın Katili: Kendimde Değildim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement