Doğulu Kardeşler, Babalarının Mirasını Reddetti! - Son Dakika
Magazin

Doğulu Kardeşler, Babalarının Mirasını Reddetti!

Yaklaşık 10 ay önce yaşamını yitiren Rasim Doğulu'nun mirası Kemal Doğulu, Kadir Doğulu ve diğer üç kardeşi tarafından reddedildi. Mirasın, kalan borçlar yüzünden reddedildiği konuşuluyor.

27.11.2017 11:31  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu Kadir Doğulu ve diğer üç kardeşi, 10 ay önce hayatını kaybeden babaları Rasim Doğulu'nun mirasını reddetti.

MAHKEME TALEBİ KABUL ETTİ

Sabah'ın haberine göre; talebi kabul eden mahkeme, 5 kardeş tarafından kayıtsız şartsız mirasın reddedildiğine ve reddin özel kütüğe tesciline karar verdi.

23 OCAK'TA YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

63 yaşındaki baba, kalp krizi sonucu 23 Ocak'ta Mersin'de hayatını kaybetmişti. Cenazede kardeşler bir araya gelmişti.

TALEPLERİ KABUL EDİLDİ

Babalarının ölümünden 3 ay sonra 5 kardeş Deniz Doğulu, Kadir doğulu, Asuman Doğulu Turhan, Kemal Doğulu ve Mehmet Doğulu babalarının mirasını reddetmek için Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurmuştu. Mirası kayıtsız şartsız reddettiklerini belirten ve reddin tesciline karar verilmesini isteyen kardeşlerin talebi kabul edildi.


Kadir Doğulu ve ve Kemal Doğulu kardeşler babalarının mirasını reddetti. Mahkeme, reddin özel kütüğe tesciline karar verdi.

DOĞULU KARDEŞLER NEDEN MİRASI REDDETİ?

Doğulu kardeşlerin mirası reddetmesinin nedeninin baba Rasim Doğulu'dan kalan borçlar olduğu iddia edildi. Kısa sürede internette çok arananlara arasına giren "Doğulu kardeşler mirası neden reddetti?" sorusuyla ilgili Doğulu ailesinden yapılacak açıklama merakla bekleniyor.

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Kadir Doğulu 19 Nisan 1982'de Türkiye-Mersin'de doğmuştur. İsmi 'Kadir' diye bilinsede isminin tamamı Abdulkadir'dir. Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir. Kendi dışında 4 kardeşi daha vardır. Kardeşlerinden biride Kemal Doğulu'dur. Kadir Doğulu, 10 yaşında mahalle esnafının yanına girdi.

Kadir Doğulu'nun da ortaokul ve lise yılları çalışarak geçti. Özellikle kafe ve bar işletmeciğinden keyif alıyordu. 2000'de abisinin yanına gelmek için İstanbul'un yolunu tuttu. Önce Beyoğlu Frape'de işe girdi. Ardından Refika'da çalıştı. Cafe City ve Buz'da garsonluk yaptı. Salomanje'de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırladı. Bir süre sonra bu işe iyice kafayı taktı. Biriktirdiği paralarla Barcelona ve Roma'daki kafeleri ve restoranları inceledi.

Oradaki yemekleri tattı. Türkiye dönüşü House Cafe'de işe girdi. İki sene işletmecilik yaptı. O dönemde abisi aracılığıyla Hande Yener'le tanıştı. Kısa bir süre sonra bu tanışıklık aşka dönüştü. Hande Yener menajerlik işlerini çalışkan bulduğu Kadir Doğulu'ya teslim etti. Zamanla işi büyüttü ve "T.p.a" isminde bir şirket kurdu. Şimdi Hande Yener'le çalışmaya devam ediyor. Bunun dışında bazı isimlere menajerlik hizmeti veriyor. Aynı zamanda Harbiye'deki Piyasa isimli gece kulübünü işletiyor. Yazın başlayacağı dizi için oyunculuk kurslarına devam ederken bir yandan da Emel Müftüoğlu'yla yakında başlayacağı yemek programının hazırlıklarını yapıyor. Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nde birinci sınıf derslerine devam ediyor: "Allah bana bir enerji vermiş gerisini koy vermiş. Çalışmadığım zamanlar kendimi rahatsız hissediyorum. Uyurken bile sıkılırım" diyor.

İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı.

Oynadığı diziler;

2010 Küçük Sırlar

2011-2013 Pis Yedili

2013-2014 Fatih-Harbiye

2014-2015 Sevdam Alabora

Sinema Filmleri;

2013 Bir Hikayem Var

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Kemal Doğulu (d. 14 Ekim 1979; Mersin), Pop ve elektronik müzik şarkıcısı, fotoğrafçı. Oyuncu olan Kadir Doğulu'nun kardeşidir.

Uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı. 2006 senesinde tanıştığı Hande Yener'in Hande Maxi adlı maxi singlelında sanatçının fotoğrafçılığını ve imaj markerlığını yaptı. Hande Maxi'den itibaren Hande Yener ile çok samimi olan Kemal Doğulu, sanatçının bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, fotorafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi.

Şarkıcılığa başlaması ise bir gün Hande Yener'in konserine kendi vokalisti gelmeyince Kemal Doğulu'nun yer almasıyla başladı.Hande Yener ve Erol Temizel, Kemal Doğulu'yu çok beğenip proje yapmaya karar verdiler. Bunun sonuncunda da Kemal Doğulu 2008 yılının Ocak ayında "1 Yerde" adını verdiği verdiği elektronik müzik tarzındaki maxi singlelını çıkardı. Maxi single'ın ilk klibi olarak albüm ile aynı ismi taşıyan "1 Yerde" adlı şarkıya çekildi. Şubatın başlarında MTV Türkiye'de yayınlandı. Martın başında ise MTV'nin bütün dünyada yayınlanan kanalında yayınlandı ve kısa süre sonra World Chart Exskpress (World Top 10) listesine girdi ve Nisanın başında ise 1 numaraya kadar yükselerek tam 4 hafta üst üste 1 numarada yer aldı. Maxi single'ın 2.klibi ise "Nedense, Nedense?" adlı şarkıya çekildi. Klip Temmuz sonunda çekildi ve 3 Ağustos 2008 günü de ilk kez Kral Tv'de yayınlandı.

Bu şarkıların ardından hemen yeni bir single hazırlığına giren Kemal Doğulu, İkinci single'ının ismi Kemal Doğulu 2 olarak açıklandı. Single fotoğraflarını Hande Yener çekti.Single kapak fotoğrafı ilk kez sanatçının resmi sitesinde gösterildi. Aynı zamanda habertürk gazetesi yazarı Esin Övet'in köşesinde yer aldı. Bu single'da biri yeni, diğeri cover olmak üzere 2 şarkı bulunmaktadır. Bu single'da yer alan Uzayda Aşk Var adlı yeni şarkının müzik ve düzenlemeleri Erol Temizel'e, sözleri Soner Arıcı'ya ait olan bu şarkı aynı zamanda bu single'ın çıkış şarkısıdır. İlk kez 11 Temmuz 2009 gecesi sezon finalini yapan Disko Kralı programında Kemal Doğulu şarkısını paylaştı.Uzayda Aşk Var adlı şarkıya2009 yılının Eylül ayının başlarında klip çekilmiştir. Klip ise 30 Eylül 2009 günü ilk kez Kral TV'de gösterilmiştir. Klipte Kemal Doğulu, ünlü arkadaşlarıyla kamera karşısına geçmiştir. Klipte Hande Yener gibi birçok ünlü rol almıştır. Klibin yönetmenliğini sanatçının kendisi üstlendi.


Doğulu Kardeşler, Babalarının Mirasını Reddetti!

Son Dakika Magazin Doğulu Kardeşler, Babalarının Mirasını Reddetti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • gölge: durumunuz iyi ödesenize.. herkesde helal etsin hakkını 37 4 Yanıtla
  • BORCSUZ DUNYA: BANADA BORC BIRAKSA BENDE RED EDERIM 7 12 Yanıtla
  • ÇELİK: Baba bayağı borç bırakmış demekki 19 0 Yanıtla
  • adınzı yazın: maşallah işleri güçleri yerınde hepsının ödesinler. o alacaklıların hakları ne olacak? Zaten bu cocukların babası olarak adamın borclu olması garip. 13 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: BABA borç yapıyor ama çocuklar eziyet çekecekler bu yasayla düzenlenmeli...reddi miras yanılmıyorsam 3 ay için de açılmalı yoksa mallar nasıl kalıyorsa miras olarak borç da kalıyor ama bu yasayla düzenlenmeli borcu kim yaptıysa o ödesin onun malları varsa ona el konsun ..borç var mal yok eee çocuklar ödesin mantık dışı bence.red di mirasta alacaklılar ne maldan ne deçocuklardan alamaz yani su iç .. 0 0 Yanıtla
  • selman fakir: ah ulan ah insan babasının borcunu ödemezmi ey hayırsız evlatlar yarın sizinde çoçuklarınız sizi red eder insanın parası varsa babasının borcunu vermekten daya serefli bir sey varmı dunyada 0 0 Yanıtla
  • Ertaç Eser: Dünya ne kadar değişmiş ecdat dahi tanınmıyor 0 0 Yanıtla
  • ADALET: Mirasa tamam deseler borcuda üstlenmiş olacaklardı vay gözü açıklar sizi. Bu emsal teşkil eder bundan sonraki dolandırıcılara yol gösteriyorlar. Kanunlar değişmeli. Evladı iseler seve seve ödeyecekler. 0 0 Yanıtla
  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Manken Cansu Taşkın, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını iddia etti. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftlik evinde çekilen sarmaş dolaş pozları yayınladı. Yılmaz Erdoğan, görüntülerin gizlice çekildiğini belirterek Taşkın ve Vurgun'a dava açacak.

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı
    01:09 İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı

    İbrahim Tatlıses'in dedesiyle yaşadığı dava sonrası torunu Burak Baran Karakeçili'nin yaptığı paylaşım, gözdağı olarak yorumlandı. Karakeçili, 'Bende yedi kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur demi' diyerek dedesine mesaj gönderdi. Tatlıses ailesindeki hukuki süreç devam ediyor.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.

  • Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası
    22:19 Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası

    Oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i ölürdüğü olayla ilgili setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi. Gutierrez-Reed, kasıtsız insan öldürme suçlamasından suçlu bulunmuş ve en yüksek cezayı almıştır. Kanıtlarla oynama suçlamasından ise beraat etmiştir. Hutchins'ın ailesi ise bu kararın yetersiz olduğunu belirterek, suçlu olan herkese gerekli cezaların verilmesini istemektedir. Baldwin'in davası ise Temmuz ayında görülecektir.

  • Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu
    19:10 Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu

    Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu siyasi rüşvet dağıtmakla suçlamasıyla başlayan polemiğe, Müjdat Gezen de katıldı. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

  • Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi
    19:09 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in beş yaşına giren oğulları Karan için dünyaca ünlü çizgi roman serisi Transformers temalı bir doğum günü partisi düzenlendi. Evcen, partinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.


Advertisement