Doğum yapan anne o anlarda depreme yakalandı - Son Dakika
Güncel

Doğum yapan anne o anlarda depreme yakalandı

Elazığ merkezli 6,8 büyüklüğünde deprem Türkiye'yi sarstı. Her geçen saat deprem anında farklı hikayeler ortaya çıkarken doğumhanedeki anlar yürekleri burktu. Elazığ'da bir kadın doğum yaparken depreme yakalandı, o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

26.01.2020 14:37  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ ve Malatya'yı vuran 6,8 büyüklüğündeki deprem ardından birçok hikaye de bıraktı. Bu kez mucize hikayesi bir doğum sırasında yaşandı. Elazığ'da bir kadın doğum yaparken depreme yakalandı.

SOĞUKKANLI DAVRANDILAR

NTV'nin haberine göre, Elazığ'da yaşanan 6,8'lik deprem anında doğum ile ölüm korkusu aynı anda yaşandı. Sağlık çalışanlarının ise o anları kameraya alması ve soğukkanlılığı dikkat çekti.

Doğum yapan anne o anlarda depreme yakalandı

Görüntülerde Elazığ'da özel bir hastanenin doğumhanesinde deprem anında soğukkanlılıkla yeni doğan bebeğin sağlık kontrollerini yapan sağlık çalışanları yer alıyor.

35 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye sevk edilen ekiplerin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Arama kurtarma çalışmalarında 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 35'e yükseldi.

Doğum yapan anne o anlarda depreme yakalandı

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı saat 20.00 sıralarında yaptığı açıklamada, 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası, 14'ünün büyüklüğü 4'ün üzerinde olan 599 artçı deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Deprem sonrası AFAD koordinasyonundaki müdahale faaliyetleri ile enkazdan sağ kurtarılan kişi sayısı, 45'e yükseldi. Ne yazık ki hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 31 oldu. 1607 vatandaş ise depremden sonra hastanelere başvurdu" denildi. AFAD açıklaması sonrası dört cansız bedene daha ulaşıldı ve can kaybı 35'e yükseldi.

Doğum yapan anne o anlarda depreme yakalandı

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Önceki gün merkez Sivrice İlçesi'ne bağlı 6.8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası Elazığ'da bazı bölgelerde yıkım yaşanmıştı. Yaşanan yıkım sonrası bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler 24 saat aralıksız gece eksi 8 dereceleri bulan havada çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Doğum yapan anne o anlarda depreme yakalandı

Son Dakika Güncel Doğum yapan anne o anlarda depreme yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement