Doğum Yapan Fetö'cüye Tahliye - Son Dakika
Güncel

Doğum Yapan Fetö'cüye Tahliye

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında ’ByLock’ kullandığı iddiasıyla uzun süredir aranan Aysun Aydemir isimli kadın, doğum yaptığı hastaneden taburcu işlemlerinin tamamlanmasının ardından önce tutuklandı, daha sonra mahkemenin yeni kararıyla tahliye edildi.

16.05.2017 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında 'ByLock' kullandığı iddiasıyla uzun süredir aranan Aysun Aydemir isimli kadın, doğum yaptığı hastaneden taburcu işlemlerinin tamamlanmasının ardından önce tutuklandı, daha sonra mahkemenin yeni kararıyla tahliye edildi.

Zonguldak Ereğli ilçesinde özel bir hastanede doğum yapan Aydemir hakkında; FETÖ/PDY soruşturmasında 'ByLock' kullandığı iddiasıyla yakalama kararı bulunduğu tespit edildi. Aydemir, doğumun gerçekleşmesi ve taburcu işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakalama kararı doğrultusunda gözaltına alındı.

Ereğli Adliyesi'nde Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Mersin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından ifadesi alınan Aydemir'in tutuklanmasına karar verildi. Mersin 4. Sulh Ceza Hakimliği ise dün verdiği kararla yeni doğum yaptığı belirlenen Aydemir ile ilgili tutuklama kararını kaldırılmasına ve tahliye edilmesine karar verdi. Mahkemenin bu kararının ardından Zonguldak Cezaevi'nde tutuklu bulunan Aydemir tahliye edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğum Yapan Fetö'cüye Tahliye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement