Doğuran Mı Yoksa Büyüten Mi? - Son Dakika
Magazin

Doğuran Mı Yoksa Büyüten Mi?

Doğuran Mı Yoksa Büyüten Mi?

Yıllardır süren bir tartışma konusu 'Kalbim Seni Seçti' dizisiyle yeniden gündeme geliyor.

28.10.2011 03:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU (Handan)

BEN OLSAM ÇOK SEVİNİRDİM

Bizim hikayemize baktığımızda ve annelik duygusu ile yaklaşıldığında çok fazla doğuran anneyi de ekarte etmenin yanlış olduğu kanaatindeyim. Çünkü o anne, onu bilerek bırakıp gitmemiş. O anneden çocuk kaçırılmış. Emek vermek tabii ki önemli. 'Emir' bence ikisini de anne bilmeli. Biri yetiştirmiş, diğeri dünyaya getirmiş. Ben olsam; bir tane değil, iki tane annem oldu diye düşünür ve çok sevinirdim.

İDİL FIRAT (Aylin)

BİR VİCDAN SORUNSALI

Doğurup da anneliği hiç hak etmeyen insanlar olduğu gibi doğurmadığı halde çok daha fazla annelik yapan insanlar hayatta gerçekten var. Benim seçimim ne olurdu bilemiyorum ama ben böyle bir vicdan sorunsalıyla yaşamayı herhalde beceremezdim.

OZAN OSMANPAŞOĞLU (Emir)

KAN BAĞI ÖNEMSİZ

Ben 'Emir'in gerçek annesine karşı mesafeli olacağını düşünüyorum. Bazen katlanamayacağımız insanlarla bile sırf kan bağından dolayı aynı ortamda bulunabiliyoruz. Ben kan bağının emekten daha üstün olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

GÜRBEY İLERİ (Kaan)

BÜYÜTEN SEÇİLMELİ

Bence büyüten daha önemli, çünkü o kadar yıl emek vermiş, kedi öz oğlu gibi büyütmüş, yetiştirmiş. Diğer taraftan 'Handan' da oğlunu kendi isteğiyle terketmemiş. Ama yine de doğru olan seçim herhalde kendisini büyüten annesini seçmesi olur.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Doğuran Mı Yoksa Büyüten Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement