Doka Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Doka Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Mali Destek Programı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

04.01.2018 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Mali Destek Programı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Artvin Valiliği Çoruh Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Doğanay, DOKA ve Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın (DOKAP) sağladığı fırsatın, en iyi şekilde değerlendirilerek kente güzel hizmetler kazandırılabileceğini söyledi.

DOKA Genel Sekreter Vekili Onur Adıyaman da bölgede yaşanabilir mekanlar ve sürdürülebilir bir çevre oluşturulması vizyonuyla doğal, tarihi ve kültürel dokuya sahip alanların birer çekim merkezi olarak değerlendirilmesi ve bu alanlardan turizm noktasında yararlanılmasının amaçlandığını söyledi.

Daha sonra DOKA uzmanları Nuray Efendioğlu ile Burhan Yazısı, programın hibe miktarları ile proje süreleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları, DOKA Artvin Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Berna Kiriş Turna ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doka Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement