Doktor Atandı, Hasta Çileden Çıktı - Son Dakika
Güncel

Doktor Atandı, Hasta Çileden Çıktı

Doktor Atandı, Hasta Çileden Çıktı

Şanlıurfa'da hizmete giremeyen Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne diğer hastanelerden doktor atanınca hastalar çileden çıktı.

26.05.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde hizmete açıldığı duyurulan ancak hasta kabulüne başlamayan Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne diğer hastanelerde görevli 15 doktor atanınca, mevcut hastanelerde hastalar uzun süre muayene olmak için sıra bekledi.

Şanlıurfa'da yıllardan bu yana sağlık alanında çözüm bulunamayan diş hastanesi sorununa açılışı yapılan Karaköprü Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile tam da çözüm bulundu denilirken, dün merkeze giden hastalar kötü bir sürprizle karşılaştı. Merkeze giden hastalar, kapıdaki güvenlik görevlileri tarafından 'Hastane hizmette değil' denilerek geri çevrildi.

Karaköprü'nün son durağındaki merkeze deyim yerindeyse bin bir güçlükle giden hastaların geri çevrilmesi tepkileri de beraberinde getirdi.

54 muayene odası olan ve 15 hekimin atama yapıldığı merkezin bir takım fiziki ve yerleşme sorunu nedeniyle hizmet veremediği öğrenildi. Merkez yetkilileri konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, hastane içerisindeki çalışmaların sürdüğü gözlemlendi.

HASTANEYE GİDENLER GERİ DÖNDÜ

Dün çocuğunu hastaneye tedavi için götürdüğünü söyleyen Ahmet Toprak isimli vatandaş, "8 yaşındaki çocuğumu tedavi için götürdüm hastaneye. İçeri girdiğimiz zaman kapıda birkaç erkek hemşire vardı. Baktık ki orada başka bir hasta daha var. İkimiz birlikte içeri girmeye çalışırken, oradaki ilgililer bizlere hastanenin önümüzdeki ay hizmete gireceğini söylediler. Bu cevaptan sonra geri dönerek çocuk hastanesinin yanındaki diş hastanesine götürdüm çocuğumu ve orada tedavi ettirdim" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Doktor Atandı, Hasta Çileden Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement