Son dakika Tuzak haberleri, Tuzak son dakika, son dakika Tuzak

Son Dakika Tuzak Haberleri

  • Dışişleri Bakanı Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu
    00:14 Dışişleri Bakanı Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu

    Dönemin MİT Başkanı olan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat 2012'deki MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu. Bakan Fidan, katıldığı bir televizyon programında, "7 Şubat krizi aslında FETÖ'nün kendisini açığa çıkarttığı, niyetini belli ettiği bir şeydi. Devlet içerisinde başka bir paralel devlet kurmak gibi niyetleri vardı." dedi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin bölgesinde istikrarı sağlamak için kararlı
    22:39 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin bölgesinde istikrarı sağlamak için kararlı

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin bölgesinde istikrarı sağlamak için elindeki tüm dış politika araçlarını koordineli bir şekilde kullanma konusunda kararlı olduğunu vurguladı. Fidan, Irak'taki terörle mücadelede Süleymaniye'deki dostlukların perçinlenmesi ve ortak geleceğe hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Süleymaniye'deki Kürdistan Yurtseverler Birliği liderliği ve onu oluşturan ekibin PKK ile olan ilişkilerinin ulusal bir güvenlik tehdidi olduğunu ifade etti.

  • Meryem, Levent'in yalanlarıyla yıkılır
    14:35 Meryem, Levent'in yalanlarıyla yıkılır

    Levent'in Zeynep'in gidişi hakkında yalan söylediğini öğrenen Meryem büyük bir şok yaşar. Meryem, Levent'e güvenini kaybeder ve bir daha o eve gitmeme kararı alır. Bu durumda tek çıkış yolu Sadi'nin bulduğu damat adayı Affan olacaktır. Ancak Feyza'nın kaderi kendi seçimine bağlıdır. Zeynep ise hala Cüneyd'e kırgın olsa da Cüneyd, onun gönlünü almak için çareler aramaktadır. Levent ise ikilinin birlikteliğinden habersiz gibi davranmak zorundadır. Suavi'nin ölmeden önce doğruları söylemek için vakti daralmıştır.

  • Van'da kafes avcılığı yapanlara ceza kesildi
    17 Mar Van'da kafes avcılığı yapanlara ceza kesildi

    Van'ın Erciş ve Gürpınar ilçelerinde kafes avcılığı yapan 3 kişiye toplam 48 bin 765 TL idari para cezası kesildi. Ele geçirilen kafesler ve tuzak malzemeleri ise yakılarak imha edildi.

  • Kağızman'da Kaçak Avcılara Yüksek Para Cezası
    14 Mar Kağızman'da Kaçak Avcılara Yüksek Para Cezası

    Kağızman'da av yasağına uymayan ve kaçak avlanan 3 avcı, Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ve Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Avcılar, tuzak malzemeleri ve 29 keklik ile birlikte toplamda 102 bin 609 lira para cezası aldı. Ele geçirilen keklikler doğaya salındı ve bu tür çalışmaların devam edeceği belirtildi.

  • Kars'ta Kaçak Keklik Avcılarına 102 Bin 609 Lira Cezası
    14 Mar Kars'ta Kaçak Keklik Avcılarına 102 Bin 609 Lira Cezası

    Kars'ın Kağızman ilçesinde, tuzak kurarak kaçak keklik avladıkları belirlenen 3 kişiye 102 bin 609 lira ceza kesildi. İlçeye bağlı Donandı köyü kırsalında yapılan operasyonda, kaçak avcılık yapan şüphelilere para cezası uygulandı ve tuzak malzemelerine el konuldu. 29 keklik ise doğaya salındı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehit yakınları ve gaziler milletimizin bize emanetidir
    11 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehit yakınları ve gaziler milletimizin bize emanetidir

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki iftar programında şehit yakınları ve gazilerin millete emanet olduğunu belirterek, onların her meselesinde yanlarında olmanın ve gönüllerini hoş etmenin boynunun borcu olduğunu söyledi. Erdoğan, ayrıca Türkiye'nin güçlü bir devlet olmanın önemine vurgu yaparak, savunma sanayine yapılan yatırımlarla Türkiye'yi bağımsız bir devlet haline getirdiklerini ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenlerin çabaları hiç bitmeyecek
    11 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenlerin çabaları hiç bitmeyecek

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit aileleri ile iftar programında bir araya gelerek, Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenlerin çabalarının hiç bitmeyeceğini belirtti. Erdoğan, milletin kazanımlarına ve geleceğine sahip çıkmanın önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin güçlü bir devlet olmasının vatan topraklarını korumanın ve güvenle yaşamanın yolunun olduğunu ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi eski günlerine döndürmek isteyenlerin çabaları bitmeyecektir
    11 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi eski günlerine döndürmek isteyenlerin çabaları bitmeyecektir

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'yi yeniden eski, zayıf günlerine geri döndürmek isteyenlerin çabaları bitmeyecektir.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Üretimde Biyolojik Mücadele Yöntemlerini Destekliyor
    11 Mar Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Üretimde Biyolojik Mücadele Yöntemlerini Destekliyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimde kimyasal ilaç kullanımını azaltmak ve ihracatta yaşanan kalıntı sorununa çözüm üretilmesi amacıyla, biyolojik ve biyoteknik mücadele için faydalı böcek üreterek üreticiye destek oluyor.

  • İnternette çocuklara korkunç tuzak! Önce istismar etti, sonra şantaj yaptı
    06 Mar İnternette çocuklara korkunç tuzak! Önce istismar etti, sonra şantaj yaptı

    Adana'nın Feke ilçesinde, internet üzerinden tanıştığı çocuklara cinsel istismarda bulunurken gizli görüntülerini çekip, daha sonra tehdit ederek şantaj yaptığı öne sürülen şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Yasak Elma'nın yıldız oyuncusu Melisa Doğu, Kızıl Goncalar'a katıldı
    06 Mar Yasak Elma'nın yıldız oyuncusu Melisa Doğu, Kızıl Goncalar'a katıldı

    Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan başarılı oyuncu Melisa Doğu, Kızıl Goncalar'ın kadrosuna dahil oldu. Doğu dizide Ayza rolünü oynayacak.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gömeç Dalış Köyü'nde Kurtarılan Martı Doğal Ortamına Salındı
    01 Mar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gömeç Dalış Köyü'nde Kurtarılan Martı Doğal Ortamına Salındı

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gömeç Dalış Köyü açıklarında balıkçıların kullandığı kancalı sahte maket yeme ve misinasına takılan martı, Dalış Köyü'nde görevli Burak Gürcan tarafından kurtarılarak doğal ortamına salındı. Martının suyun içinde çırpınışlarını fark eden Gürcan, hayvana zarar vermeden misinayı ve sahte maketi çıkardıktan sonra martıyı yeniden doğaya bıraktı. Gürcan, insanların denizde ve deniz kıyısında bıraktıkları kopan misinalar ve sahte maketlerin martılar ve kediler için ölümcül bir tuzak olabileceği konusunda uyarıda bulundu.

  • MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin MYK ve MDK toplantısının ardından konuştu: (2)
    29 Şub MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin MYK ve MDK toplantısının ardından konuştu: (2)

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Teröristlerle demlenen bir parti Atatürk'ün partisi olamaz. CHP'de, Atatürk'ten geriye hiçbir şey kalmamıştır.

  • CHP Milletvekili Bülent Tezcan, 8. Yargı Paketi'ndeki 'örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işleme' maddesine tepki gösterdi
    29 Şub CHP Milletvekili Bülent Tezcan, 8. Yargı Paketi'ndeki 'örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işleme' maddesine tepki gösterdi

    CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeleri süren 8. Yargı Paketi'nde yer alan 'örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işleme' maddesine ilişkin eleştirilerde bulundu. Tezcan, paketin evrensel hukuk ilkelerine uygun olmadığını ve Anayasa Mahkemesi'nin kararına uygun olmadığını belirtti. Ayrıca, yargı reformuna ihtiyaç olduğunu vurguladı ve hukukun üstünlüğünü sağlamak gibi bir mesele olmadığını ifade etti.

  • TBMM Genel Kurulunda 8. Yargı Paketi görüşmeleri tamamlandı
    28 Şub TBMM Genel Kurulunda 8. Yargı Paketi görüşmeleri tamamlandı

    TBMM Genel Kurulu'nda, kamuoyunda '8. Yargı Paketi' olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmeler tamamlandı. Teklif üzerinde yapılan konuşmalarda, torba kanun niteliği, emekli bayram ikramiyesi düzenlemesi ve hukuk devleti ilkesine uygunluk gibi konular ele alındı.

  • Muş'ta av kabahati işleyen 2 kişiye 63 bin 138 TL para cezası
    21 Şub Muş'ta av kabahati işleyen 2 kişiye 63 bin 138 TL para cezası

    Muş'un Varto ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen kontroller sonucunda av kabahati işleyen 2 kişiye toplamda 63 bin 138 TL para cezası kesildi. Şahısların tuzak ve canlı mühre kullanarak 16 adet yaban hayvanına zarar verdiği belirlendi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, durum hakkında bilgilendirilirken, şahıslara hem idari para cezası hem de tazminat cezası uygulandı.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Destek Sağladı
    20 Şub Mersin Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Destek Sağladı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz ilçesinde yaşayan 119 üreticiye zeytin fidanı, Trabzon Hurması, üzüm sıkma ve hamur yoğurma makinesi ile sıvı organik gübre desteği sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarımsal Destekler Töreni'ne katılarak üreticilerle bir araya geldi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, tarımın önünü açmak ve üretici girdi maliyetleri altında ezdirmemek için destek hamlelerine devam ediyor.

  • Aksaray CHP İl Örgütü, belediye başkan adaylarını tanıttı
    18 Şub Aksaray CHP İl Örgütü, belediye başkan adaylarını tanıttı

    Aksaray CHP İl Örgütü, Aksaray belediye başkan adayları tanıtım programı düzenledi. CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, adayların Aksaray'a damga vuracağını belirtti. Adaylardan Pelinsu Yıldırım Demir, Aksaray'ın kalkınması için çalışacağını söyledi. Programda diğer belediye başkan adayları da tanıtıldı.

  • Fransa'da Filistin Yanlıları Carrefour'u Protesto Etti
    18 Şub Fransa'da Filistin Yanlıları Carrefour'u Protesto Etti

    Fransa'da Filistin yanlıları, İsrail'e desteği nedeniyle uluslararası süpermarket zinciri Carrefour'u protesto etti. Filistin destekçileri Carrefour ve McDonald's şubeleri önünde toplandı, boykot çağrısı yaptı. Göstericiler, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını ve soykırımı kınadı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı: 'Erdoğan, Gazze'de çocuklar katledilirken sesini yükselten tek lider'
    17 Şub Gençlik ve Spor Bakanı: 'Erdoğan, Gazze'de çocuklar katledilirken sesini yükselten tek lider'

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazze'de çocukların katledilmesine karşı tek lider olduğunu belirterek, Erdoğan ile beraber yol yürümeye devam edeceklerini söyledi. Ayrıca, Bakan Bak ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize'de yapılan hizmetleri ve projeleri anlattılar.

  • Komşularını öldürüp trafik kazası süsü verdiler
    16 Şub Komşularını öldürüp trafik kazası süsü verdiler

    Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşanan olayda, 5 ay önce tek taraflı trafik kazası olarak rapor edilen yaşlı adamın komşuları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Jandarma dedektiflerinin titiz bir çalışma sonucunda ortaya çıkan deliller, cinayetin planlı bir şekilde işlendiğini gösterdi. Şahin Demirten'in komşusu olan aile, sopalarla döverek öldürdüğü yaşlı adamı motosikletiyle birlikte sürükleyerek cinayete kaza süsü vermişti. Ancak odun parçaları, şüphelilerin sinsi planını bozdu ve cinayet ortaya çıktı. Şüpheliler, itiraf ettikleri cinayet suçlamasıyla mahkemeye sevk edilecek.

  • Gürkan Uygun ve Melike İpek Yalova, Mevzu Derin dizisinde buluşuyor
    15 Şub Gürkan Uygun ve Melike İpek Yalova, Mevzu Derin dizisinde buluşuyor

    Gürkan Uygun ve Melike İpek Yalova, TRT'nin dijital platformu Tabii'de yayınlanacak olan Mevzu Derin dizisinde bir araya geliyor. Dizi, Ali Reşat adlı bir kabadayının kötülere karşı verdiği mücadeleyi konu alacak.

  • Erdoğan: Adıyaman'da 32 bin konutun inşası yıl sonuna kadar tamamlanacak
    08 Şub Erdoğan: Adıyaman'da 32 bin konutun inşası yıl sonuna kadar tamamlanacak

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da; ''Halen inşası süren 32 bin konutumuzu yıl sonuna kadar peyderpey teslim edeceğiz. Önümüzdeki sene tüm hak sahiplerini evlerine ve iş yerlerine kavuşturmayı hedefliyoruz'' dedi.

  • ABD, Irak ve Suriye'deki hedeflere saldırı düzenledi
    03 Şub ABD, Irak ve Suriye'deki hedeflere saldırı düzenledi

    ABD, Ürdün'deki üssüne yapılan saldırının ardından Irak ve Suriye'deki en az 85 hedefe saldırı düzenledi. Saldırılarda B-1 bombardıman uçakları kullanıldı ve 125'den fazla güdümlü bomba atıldı. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bölgedeki çatışma ortamının yayılmasını engellemek için çalışacaklarını ve kendilerini korumak için tüm önlemleri alacaklarını belirtti. Saldırılar İran destekli bir milis grubunu hedef aldı ve İran'ın Ürdün'deki saldırıyla ilgisi olduğu iddiasını reddetti. Misilleme gecikmesi, doğrudan bir çatışma riskini azalttığı için dış politika uzmanları tarafından olumlu karşılandı. Ancak bazı Cumhuriyetçi siyasetçiler, misillemenin caydırıcı olmadığını ve Biden'ın verdiği yanıtın Ayetullahları cesaretlendirdiğini savundu.

  • Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Akdeniz Meyve Sineği ile Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor
    01 Şub Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Akdeniz Meyve Sineği ile Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

    Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Akdeniz meyve sineği ile mücadele çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. İlçede meyve ağaçlarındaki tuzak kontrolleri yapıldı.

  • Suluova'da Yabani Kuşları İnternet Üzerinden Satmaya Çalışan Şüpheli Yakalandı
    30 Oca Suluova'da Yabani Kuşları İnternet Üzerinden Satmaya Çalışan Şüpheli Yakalandı

    Amasya'nın Suluova ilçesinde yabani kuşları tuzak kurup yakalayarak internet üzerinden satışa çıkaran M.Ç., polis tarafından yakalandı. Şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, evinde bulunan kuşlara ise el konuldu.

  • CHP Eskişehir Aday Tanıtım Toplantısı... Özgür Özel: 'Erdoğan, Türkiye'nin Üzerine Yeni Bir Oyun Kurmaktadır.
    27 Oca CHP Eskişehir Aday Tanıtım Toplantısı... Özgür Özel: "Erdoğan, Türkiye'nin Üzerine Yeni Bir Oyun Kurmaktadır.

    ESKİŞEHİR – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda; “Farkında mısınız? Recep Tayyip Erdoğan; CHP’nin halkçı, çalmayan çırpmayan, israf etmeyen, kaynakları yandaşlara değil vatandaşlara dağıtan, şeffaf ve çalışkan belediyeciliğinin karşısında; o anlayışla rekabet etmek yerine karşımıza çok büyük bir cephe kurarak, CHP’yi sözde yalnız bırakarak, geçmişte ittifak yaptıklarımızı karşımıza koyarak, geçmişte partimizde olanların bile karşımızda adaylaşmasını sağlayarak, onlara çok farklı imkanlar kurarak Türkiye’nin üzerine yeni bir oyun kurmaktadır. Bu oyunu Eskişehir, 1999’da; nasıl ittifaksız ama özünde büyük bir ittifakla başardıysa, nasıl Yılmaz Hoca bütün temiz insanlardan, iyi insanlardan, Atatürk milliyetçilerinden, Türk milliyetçilerinden, muhafazakarlardan, devrimcilerden de muhafazakarlardan da aynı anda kendi temiz ve çalışkan kişiliği ile oy alarak Eskişehir ittifakını kurduysa, 31 Mart’taki kazanacak ittifakın adı Türkiye ittifakıdır. Hep birlikte başaracağız” dedi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yılmaz Büyükerşen'in CHP'li belediyelerin genel koordinatörü olacağını açıkladı
    27 Oca CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yılmaz Büyükerşen'in CHP'li belediyelerin genel koordinatörü olacağını açıkladı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir ilçe ve belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 86 yaşındaki Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in Türkiye'deki bütün CHP'li belediyelerin yer alacağı komisyonun genel koordinatörü olacağını duyurdu. Özel, ayrıca 31 Mart'taki seçimlerde 'Türkiye İttifakı' ile başarılı sonuçlar elde edeceklerini belirtti.

  • Özgür Özel: Yolumuz, kurulan her türlü tuzak ve kumpasa karşı Türkiye ittifakını kurmak
    27 Oca Özgür Özel: Yolumuz, kurulan her türlü tuzak ve kumpasa karşı Türkiye ittifakını kurmak

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir aday tanıtım toplantısında iktidarı eleştirerek, "Bizim işimiz muhalefetle kavga etmek değil. Bize savaş açanlar oldu, ben barış ilan ettim bütün muhalefete.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye ittifakını kuracaklarını söyledi
    27 Oca CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye ittifakını kuracaklarını söyledi

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bizim yolumuz Cumhuriyet Halk Partisine ve Cumhuriyet'e, Atatürk'ün babaevine kurulan her türlü tuzak ve kumpasa karşı Türkiye ittifakını kurmaktır.

  • Denizli'de İzin Alıp Arkadaşlarının Evini Soyan Kadının Sinsi Planı Ortaya Çıktı
    27 Oca Denizli'de İzin Alıp Arkadaşlarının Evini Soyan Kadının Sinsi Planı Ortaya Çıktı

    Denizli'de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi. Altın günü düzenleyip evlerde tespit yapan kadının, mesaideki arkadaşlarının anahtarlarını kopyalayarak, 1.2 milyonluk altını iz bırakmadan çaldığı ortaya çıktı.

  • Arkadaşının Altınlarını Çalan Kadın Jandarma Tarafından Yakalandı
    27 Oca Arkadaşının Altınlarını Çalan Kadın Jandarma Tarafından Yakalandı

    Denizli'de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evlerinden hırsızlık yapan bir kadın, jandarmanın 'Altın Günü' operasyonuyla yakalandı. Kadının sinsi planı, mesaideki arkadaşlarının anahtarlarını kopyalayarak, 1.2 milyonluk altını iz bırakmadan çalmaktı. Jandarma dedektifleri ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon sonucunda şüpheli yakalandı ve çalınan altınlar ele geçirildi. Şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Bayrampaşa'da Uzi ile vurulan genç kızın annesinden açıklama
    19 Oca Bayrampaşa'da Uzi ile vurulan genç kızın annesinden açıklama

    Bayrampaşa'da Eniz Kurtuluş tarafından Uzi ile vurulan Nazlı Elmas'ın annesi Hüsniye Elmas, kızının durumunu anlattı. Anne Elmas, kızının öldürülmeye kast edildiğini ve tarama sonucu ağır yaralandığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Anne ve Anne Adaylarını Terör Hakkında Bilgilendiriyor
    18 Oca Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Anne ve Anne Adaylarını Terör Hakkında Bilgilendiriyor

    Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz' projesi kapsamında anne ve anne adaylarını terör hakkında bilgilendiriyor. Terör polisleri, teröristlerin nasıl eleman kazandığını ve gençlere nasıl tuzak kurduğunu anlatarak, anne ve anne adaylarına önemli önerilerde bulunuyor.

  • MHP Milletvekili Kamil Aydın: Hain saldırılara misliyle karşılık bulunacak
    16 Oca MHP Milletvekili Kamil Aydın: Hain saldırılara misliyle karşılık bulunacak

    MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, terör saldırılarına karşı vatanın ve milletin misliyle karşılık bulacağını belirtti. Aydın, terörle mücadelede Türkiye'nin kararlılığını vurgulayarak, uluslararası müesses nizamlara karşı sesini açıkça dile getirdiğini söyledi. MHP'nin, vatan ve milletin çıkarlarını her şeyin üzerinde tuttuğunu ifade eden Aydın, Türk'ün barışın güvercini olduğu kadar savaşın da kartalı olduğunu vurguladı.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Destek Vermeye Devam Ediyor
    16 Oca Mersin Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Destek Vermeye Devam Ediyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede tarımsal desteklerini sürdürerek üreticilerin fide-fidan, hayvan, makine, ekipman ve gübre gibi ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca sulama borusu, küçükbaş hayvan, balıkçılık, sebze üretimi ve güneş paneli gibi alanlarda da destekler sağlanıyor.

  • Kocasına kurduğu tuzak kendi sonunu getirdi
    12 Oca Kocasına kurduğu tuzak kendi sonunu getirdi

    Amerika'da yaşayan bir kadın, sigorta parası için eşinin kahvesine zehir koyarken kocasının yerleştirdiği gizli kameraya yakalanarak tutuklandı. Basına da servis edilen o ana ilişkin görüntüler büyük yankı uyandırdı.

  • Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Buğday Ekiminde Derinlik Konusunda Uyardı
    08 Oca Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Buğday Ekiminde Derinlik Konusunda Uyardı

    Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilere buğday tohumlarının toprağa ekildiği derinlik konusunda uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, buğday tohumlarının normal koşullarda 5-6 santim derinlikte ekilmesinin uygun olduğu belirtildi. Daha derine ekilen tohumların çimlenmede güçlük çekmesi, yüzeye çıkışlarda zorlanması ve kök çürüklüğü gibi problemlere yol açabileceği vurgulandı. Çiftçilere, tarımsal üretim alanlarında karşılaştıkları problemlerle ilgili teknik destek alabilecekleri hatırlatıldı.

  • Arkadaşlarının eşlerini taciz eden sapığa unutamayacağı bir ders verdiler
    08 Oca Arkadaşlarının eşlerini taciz eden sapığa unutamayacağı bir ders verdiler

    Mersin'de bir kişi, aynı firmada çalıştığı arkadaşlarının eşlerini sosyal medyadan gönderdiği mesajlarla taciz etti. Durumun ortaya çıkması sonrasında tacizci, tuzak kurularak çağrıldığı kafede kadınların eşleri tarafından darp edildi. Tacizce uğrayan kadınlardan biri ''Kendini farklı isimlerle tanıtıp evli bekar fark etmeksizin bayanlara sosyal medyadan tacizlerde bulunuyor'' dedi.

  • İstanbul adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecinin tuzak sorusunu ustaca geçiştirdi
    04 Oca İstanbul adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecinin tuzak sorusunu ustaca geçiştirdi

    AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, gazetecilerden birinin "İstanbul adayı sürpriz bir isim mi olacak?" şeklindeki sorusunu ustaca geçiştirmeyi bildi.

  • Dolandırıcılar, İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan atılmış gibi görünen mesajlarla vatandaşları kandırıyor
    03 Oca Dolandırıcılar, İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan atılmış gibi görünen mesajlarla vatandaşları kandırıyor

    Dolandırıcılar, 'Oltalama Saldırısı' yöntemini kullanarak vatandaşların e-devlet şifrelerini ele geçirmeye çalışıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan gelmiş gibi görünen mesajlarla vatandaşlar tuzağa düşürülmeye çalışılıyor. Uzmanlar, bu tür mesajlara itibar edilmemesi ve linklere tıklanmaması konusunda uyarıyor.

  • Dolandırıcılar, İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan atılmış gibi görünen mesajlarla vatandaşları kandırıyor
    03 Oca Dolandırıcılar, İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan atılmış gibi görünen mesajlarla vatandaşları kandırıyor

    Dolandırıcılar, 'Oltalama Saldırısı' yöntemini kullanarak vatandaşların e-devlet şifrelerini ele geçirmeye çalışıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan gelmiş gibi görünen mesajlarla vatandaşlar tuzağa düşürülmeye çalışılıyor. Uzmanlar, bu tür mesajlara itibar edilmemesi ve e-devlet sitesine bağlanarak işlem yapılması gerektiğini vurguluyor.

  • Baba ve 3 oğlundan evi terk eden anneye akılalmaz tuzak! Çağırdıkları yerde kurşun yağdırdılar
    03 Oca Baba ve 3 oğlundan evi terk eden anneye akılalmaz tuzak! Çağırdıkları yerde kurşun yağdırdılar

    Denizli'de baba ve üç oğlu, boşanma davası açarak evi terk eden annenin peşine düşerek akılalmaz bir tuzak kurdu. Yaralandığını söyleyen oğlunun tarif ettiği bölgeye giden kadın ve erkek arkadaşının içerisinde olduğu ticari taksi, av tüfeğiyle kurşunlandı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Üreticilere Destek Sağlıyor
    03 Oca Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Üreticilere Destek Sağlıyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in yerelden kalkınma hamlesi doğrultusunda tarımın her alanında üreticinin yanında yer alıyor.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2024'te Tarım ve Hayvancılık Desteklerine Devam Edecek
    02 Oca Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2024'te Tarım ve Hayvancılık Desteklerine Devam Edecek

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında tarım ve hayvancılık alanında destek projelerine devam edeceğini açıkladı. Bugüne kadar onlarca destek projesi hayata geçiren belediye, tarım ve hayvancılık sektöründe üreticilerin daha fazla kazanmasını hedefliyor. Başkan Osman Zolan, çiftçi ve üreticilere nefes aldıracak projelerin hayata geçirileceğini belirtti ve birlikte başarıya devam edeceklerini vurguladı.

  • Dolandırıcılar Arkadaşlık Tuzaklarıyla Mağdurları Dolandırıyor
    29 Ara Dolandırıcılar Arkadaşlık Tuzaklarıyla Mağdurları Dolandırıyor

    Dolandırıcılar, sanal telefon numaraları veya sahte e-posta adresleri üzerinden hedef seçtikleri insanlara arkadaşlık teklifi gönderip para istiyor. Dolandırıcılar, ağabey veya kız kardeşlerine arkadaş veya eş aradıklarını belirterek mesaj atıyor. Mağdurların fotoğraflarını ele geçiren dolandırıcılar, şantajla para istiyor. Uzmanlar, bu tür mesajlardan uzak durulması ve adli makamlara başvurulması gerektiğini belirtiyor.

  • Dolandırıcılar, arkadaşlık teklifiyle tuzağa düşürüyor
    29 Ara Dolandırıcılar, arkadaşlık teklifiyle tuzağa düşürüyor

    Dolandırıcılar, sanal telefon numaraları veya sahte e-posta adresleri üzerinden hedef seçtikleri insanlara arkadaşlık teklifi gönderip para istiyor. Dolandırıcılar, ağabey veya kız kardeşlerine arkadaş veya eş aradıklarını belirterek mesaj atıyor. Uyarıda bulunan uzmanlar, bu tür durumlarla karşılaşan kişilerin mesaj atan numarayı engellemesini ve adli makamlara başvurmasını önerdi.

  • Esirlerin öldürülmesiyle ilgili soruşturma sonuçlandı: İsrail askerleri yardım çığlıklarını pusu girişimi sanmış
    28 Ara Esirlerin öldürülmesiyle ilgili soruşturma sonuçlandı: İsrail askerleri yardım çığlıklarını pusu girişimi sanmış

    İsrail Savunma Kuvvetleri, İsrail askerlerinin Gazze Şeridi'nde öldürdüğü 3 İsrailli esire ilişkin soruşturmayı kamuoyuyla paylaştı. Soruşturma raporuna göre, İsrail askerlerinin esirlerin yardım çığlıklarını pusu girişimi olarak değerlendirdiği ve İsrailli esirlere ateş açtığı ortaya çıktı.

  • Meta Dolandırma Yöntemi Hakkında Uyarı!
    28 Ara Meta Dolandırma Yöntemi Hakkında Uyarı!

    Dolandırıcılar, Meta kimliğine bürünerek kullanıcıları hesaplarını silme tehdidiyle kandırmaya çalışıyor. Sahte uyarı e-postalarıyla kullanıcılardan bilgilerini çalmaya çalışan dolandırıcılar, dikkatli olunması gereken bir tuzak kuruyor.

  • TBMM Genel Kurulunda 2024 yılı bütçesinin 3 maddesi daha kabul edildi
    24 Ara TBMM Genel Kurulunda 2024 yılı bütçesinin 3 maddesi daha kabul edildi

    TBMM Genel Kurulunda, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin 11, 12 ve 13. maddeleri kabul edildi.

  • Kuş Gözlemcileri Kaçakçılığa Karşı Önlem Alıyor
    21 Ara Kuş Gözlemcileri Kaçakçılığa Karşı Önlem Alıyor

    Türkiye'de son dönemde yırtıcı kuş türlerinin kaçakçılığı artınca kuş gözlemcileri, konumlarını gizleme kararı aldı. Kaçakçıların, kuş gözlemcileri arasına girerek veri bankalarını kullanması üzerine önlemler alındı.

  • SOSYAL MEDYADA YENİ TUZAK
    20 Ara SOSYAL MEDYADA YENİ TUZAK

    SON dönemde artan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi.

  • Gaziantep Adliyesinde Tutuklanan Katibin Rüşvet İtirafı
    20 Ara Gaziantep Adliyesinde Tutuklanan Katibin Rüşvet İtirafı

    Gaziantep Adliyesinde çalışan bir katip, adliye kafeteryasında meydana geldiği iddia edilen rüşvet olayıyla ilgili tutuklandı. Katip A.Y.'nın ifadesine göre, avukatın yanında gördüğü şahıslar tarafından rüşvet alındığını anladı. Ancak A.Y. iddiaları yalanlayarak kendisine tuzak kurulduğunu iddia etti.

  • Brezilyalı iş adamı, görevi başındaki polis memuruna kurşun yağdırdı! Çatışmadan kendisi de sağ çıkmadı
    18 Ara Brezilyalı iş adamı, görevi başındaki polis memuruna kurşun yağdırdı! Çatışmadan kendisi de sağ çıkmadı

    Brezilya'nın São Paulo şehrinde lüks bir mahalle olan Jardins'te silahlı çatışma çıktı. İş adamı Rogério Saladino'nun evindeki güvenlik kameralarına erişmek isteyen polislere ateş açtı. Çatışmada polis memuru Milene ve iş adamı ve koruması Alex hayatını kaybetti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İlim Yayma Ödülleri' töreninde konuştu: (3)
    16 Ara Cumhurbaşkanı Erdoğan "İlim Yayma Ödülleri" töreninde konuştu: (3)

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her ne kadar İkinci Dünya Savaşı sonrasında İslam dünyasında pek çok bağımsız devlet ortaya çıktıysa da bunların kağıt üzerinde kaldığını, gerçekte durumun hiç de öyle olmadığını biliyoruz.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz...
    16 Ara Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz...

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız."

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Biz, kendi kavramlarımızı kaybettiğimiz ve yenilerini üretemediğimiz için fikir kuraklığı yaşıyoruz.'
    16 Ara Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz, kendi kavramlarımızı kaybettiğimiz ve yenilerini üretemediğimiz için fikir kuraklığı yaşıyoruz."

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz, kendi kavramlarımızı kaybettiğimiz ve yenilerini üretemediğimiz için fikir kuraklığı yaşıyoruz.

  • İsrail ordusu, beyaz bayrak sallayan ve zararsız görünen İsrailli esirleri yanlışlıkla öldürdü
    16 Ara İsrail ordusu, beyaz bayrak sallayan ve zararsız görünen İsrailli esirleri yanlışlıkla öldürdü

    BM Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese, İsrail ordusunun, beyaz bayrak sallayan ve zararsız görünen İsrailli esirleri yanlışlıkla öldürdüğünü duyurmasının, İsrail güçlerinin Filistinlileri her durumda tehdit olarak gördüğünü gösterdiğini belirtti. İsrail ordusunun yaptığı ön soruşturma sonucunda, esirleri Hamas tarafından düzenlenen bir tuzak olarak gören askerlerin ateş açtığı ve 2 İsrailli esirin öldüğü, diğerinin ise yaralı olarak kaçmayı başardığı ve sonrasında tekrar ateş edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

  • İsrail askerleri, 3 rehineyi beyaz bayrak taşıdıkları halde öldürmüş
    16 Ara İsrail askerleri, 3 rehineyi beyaz bayrak taşıdıkları halde öldürmüş

    İsrail ordusunun, dün Gazze'de ''yanlışlıkla'' öldürdüğünü duyurduğu İsrailli esirlere ellerinde beyaz bayrak taşımalarına ve vücutlarının üst kısmı çıplak olmasına rağmen ateş ettiği ortaya çıktı.

  • MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin il başkanları toplantısında konuştu: (2)
    16 Ara MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin il başkanları toplantısında konuştu: (2)

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Tarih ve milletin huzurunda söylüyorum, Hınıslı Said bir vatan hainidir, yaşadığı dönemin terörist başıdır, katildir, canidir, emperyalizmin uşağıdır.

  • GÖRÜŞ- Ukrayna Rusya'ya değil paraya yenildi
    14 Ara GÖRÜŞ- Ukrayna Rusya'ya değil paraya yenildi

    Gazeteci Mehmet A. Kancı, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin Washington temasları üzerine, Ukrayna-Rusya savaşında değişen dengeleri, Batı'nın Ukrayna'ya desteğinde temkinli tutumunu ve olası kar-zarar hesaplarını AA Analiz için kaleme aldı.

  • Gebze'de Mantar Toplamak İçin Giden Vatandaş, Cinayet Kurbanının Cesedini Buldu
    12 Ara Gebze'de Mantar Toplamak İçin Giden Vatandaş, Cinayet Kurbanının Cesedini Buldu

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde mantar toplamak için ormana giden bir vatandaş, bıçaklanarak öldürülen Mesut Ulusoy'un cesedini buldu. Jandarma ekipleri, 2 gün süren takibin ardından olaya karışmış olabileceği değerlendirilen 6 şüpheliyi yakaladı. Tutuklanan şüphelilerden biri, Ulusoy'un dükkanında çalışan bir kişi olduğu ortaya çıktı.

  • Diyarbakır annelerinin dramını anlatan 'Sesler ve Yüzler' filmi Boğaziçi Film Festivali'nde gösterildi
    09 Ara Diyarbakır annelerinin dramını anlatan 'Sesler ve Yüzler' filmi Boğaziçi Film Festivali'nde gösterildi

    Diyarbakır annelerinin dramını konu alan 'Sesler ve Yüzler' filminin özel gösterimi, 11. Boğaziçi Film Festivali'nde yapıldı. Gösterime, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, filmin yapımcısı, yazar ve eski Milletvekili Orhan Miroğlu, yönetmen Yasemin Çekiç, filmin danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Nurcan Özkaplan Yurdakul ile 5 Diyarbakır annesi katıldı. Gösterimin ardından söyleşi gerçekleştirildi.

  • Türkiye, 2023'te de siber suçların en çok hedef aldığı bölgelerden biri oldu
    07 Ara Türkiye, 2023'te de siber suçların en çok hedef aldığı bölgelerden biri oldu

    Türkiye'de 2023 yılının 3. çeyreğinde tespit edilen oltalama saldırıları 2023 yılının 2. çeyreğine kıyasla yüzde 20, 2022 yılının 3. çeyreğine kıyasla ise yüzde 47 arttı.

  • Gasp tuzağından tutuklanan 18 yaşındaki yabancı uyruklu kız
    06 Ara Gasp tuzağından tutuklanan 18 yaşındaki yabancı uyruklu kız

    Samsun'da tuzak kurarak bir genci kafasından bıçakla yaralayıp spor çantasını gasp eden 18 yaşındaki yabancı uyruklu kız tutuklandı. Yanındaki erkek arkadaşı ise kayıplara karıştı.

  • Minibüste kavga ediyormuş gibi yapan çift, genç kızı bıçakla yaralayıp çantasını çaldı
    06 Ara Minibüste kavga ediyormuş gibi yapan çift, genç kızı bıçakla yaralayıp çantasını çaldı

    Samsun'da minibüste kavga ediyormuş gibi yapan Iraklı şahıs ile Afganistanlı kız arkadaşı, kendileri ile aynı anda minibüsten inen 19 yaşındaki genç kızı kafasından bıçakla yaralayıp spor çantasını çaldı.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Desteklerine Devam Ediyor
    02 Ara Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Desteklerine Devam Ediyor

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni yılın ilk 8 destek projesi için çalışmalara başlayarak tarım ve hayvancılık desteklerine 2024 yılında da devam edeceğini duyurdu. Mera ıslah çalışmalarından tohum desteğine, damızlık koyun ve keçi hibesinden fidan dağıtımına kadar birçok alanda binlerce üreticiye destek sağlanacak.

  • SODİGEM: Kargo şirketlerinden gelen dolandırıcılık mesajlarına dikkat
    30 Kas SODİGEM: Kargo şirketlerinden gelen dolandırıcılık mesajlarına dikkat

    Anadolu Üniversitesi SODİGEM, kargo şirketlerinden gelen dolandırıcılık mesajlarına karşı uyarıda bulundu. Prof. Dr. Adile Aşkım Kurt, kullanıcıların oltalama saldırılarına karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti ve şüpheli içeriklerin kaynağının teyit edilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Rus general Vladimir Zavadsky, kendi askerinin döşediği mayına basarak yaşamını yitirdi
    30 Kas Rus general Vladimir Zavadsky, kendi askerinin döşediği mayına basarak yaşamını yitirdi

    Rus General Vladimir Zavadsky, Rus askerlerinin Ukrayna güçlerini tuzağa çekmek için döşediği mayına basarak yaşamını yitirdi.

  • Bahçeli, MHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (1)
    28 Kas Bahçeli, MHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (1)

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, "Türkiye'de herkes eşittir, fakat Kürtler daha az eşittir" açıklamasını anımsatarak, "Kürt kökenli kardeşlerimizin daha az eşit olduğunu söylemek hakikate alenen kıymak ve kast etmektir.

  • ''Hiç estetiğim'' yok diyen Bensu Soral'ın yıllar önceki hali görenleri şaşkına çevirdi
    28 Kas ''Hiç estetiğim'' yok diyen Bensu Soral'ın yıllar önceki hali görenleri şaşkına çevirdi

    Yüzünün tamamen doğal olduğunu ve estetiğinin olmadığını söyleyen oyuncu Bensu Soral'ın yıllar önce fotoğrafları ortaya çıktı.

  • Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Ankara ve İstanbul'da zilleti sallayıp indireceğiz
    28 Kas Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Ankara ve İstanbul'da zilleti sallayıp indireceğiz

    MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı 'Ekrem Bey İstanbul'a mühürlü, ben CHP'nin başarısına mühürlüyüm' demiş, biz o paslı mührü söküp atmayı da başaracağız. Cumhur İttifakı İstanbul ve Ankara'da zilleti sallayıp indirecektir.'' ifadelerini kullandı.

  • Ukrayna'da Patlamamış Mühimmat Arama ve İmha Çalışmaları Devam Ediyor
    25 Kas Ukrayna'da Patlamamış Mühimmat Arama ve İmha Çalışmaları Devam Ediyor

    Ukrayna'da özel eğitimli ekipler, Rus ordusundan geri alınan bölgelerde patlamamış mühimmat arama ve imha çalışmalarını sürdürüyor. Mayın, patlamamış mermi, top ve füzeler, askerler ve siviller için güvenlik riski oluşturuyor. Güvenlik güçleri, mühimmat arama, tarama ve imha etme çalışmalarına devam ediyor.

  • Honaz'da üretilen Cennet hurmaları sofraları süslüyor
    24 Kas Honaz'da üretilen Cennet hurmaları sofraları süslüyor

    Denizli Honaz'da üretilen Cennet hurmaları, kurutulduğunda değeri 10 kat artarak sofralarda yerini alıyor. Cennet hurması üretimi son yıllarda artış göstererek Türkiye'de ilk 5 içerisinde yer alıyor. Honaz, Cennet hurması üretimi bakımından Türkiye'de 5. sırada yer alıyor ve Ege Bölgesi'nde birinci konumda bulunuyor. Ürünün besin ve besleyici değeri yüksek olması nedeniyle talep oldukça fazla. Üreticiler, kurutma işleminin hijyenik ortamlarda yapılmasına dikkat ediyor ve ürünlerin büyükşehirlerde yoğun talep gördüğünü belirtiyor.

  • Cennet hurmasında kurutma mesaisi! Değeri 10 kat artıyor
    24 Kas Cennet hurmasında kurutma mesaisi! Değeri 10 kat artıyor

    Cennet hurması üretimiyle Türkiye'de ilk 5 içerisinde yer alan Denizli Honaz'da, hasadın ardından kurutma işlemleri sürüyor. Kurutulunca değeri 10 kat artan cennet hurmalarının yaş hali 15-20 TL'den, kuru hali ise 150-200 TL arasında satılıyor.

  • Dolandırıcı, sazan sarmalına kendisi dolandı
    23 Kas Dolandırıcı, sazan sarmalına kendisi dolandı

    Bursa'da motosikletini satmak isteyen genç, dolandırıcı olduğunu anladığı kişiye tuzak kurarak dolandırıcının parasını almak istedi. Ancak vicdanlarına yenik düşen gençler, dolandırıcıya parayı vermeyerek ona ders verdi. Dolandırıcının planı başarısız oldu.

  • Bursa'da Dolandırıcılık Olayı: Gençler Dolandırıcıya Tuzak Kurdu
    22 Kas Bursa'da Dolandırıcılık Olayı: Gençler Dolandırıcıya Tuzak Kurdu

    Bursa'da motosikletini satmak isteyen genç, dolandırıcı olduğunu anladığı alıcıya tuzak kurdu. Motosikletin vergi borcu olduğunu söyleyerek dolandırıcıdan 6 bin lira alan gençler, vicdanlarına yenik düşerek parayı geri verdi ve dolandırıcıya ders verdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail bir terör devletidir
    18 Kas Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail bir terör devletidir

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Türk Talebe Birliği'nin 62. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, İsrail'i bir terör devleti olarak nitelendirdi ve İsrail'in başındaki kişinin İsrail halkını isyan ettirir hale geldiğini belirtti. Erdoğan, İsrail'in gereken cezayı alması gerektiğini ve bu düzenin değişmesinin kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Ayrıca, Gazze'ye gönderilen yardımların ardından kanser hastalarının tedavi edildiğini ve Gazze'nin hayatta tutulmaya devam edileceğini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurulunda konuştu: (1)
    18 Kas Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurulunda konuştu: (1)

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milli Türk Talebe Birliği yaklaşık 107 yıllık tarihiyle ülkemiz gençliğinin önünde maziden atiye kurulan bir köprü olmayı sürdürmektedir.

Advertisement