Doktor, Yanında Çalışan Kadının Kocası Tarafından Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Doktor, Yanında Çalışan Kadının Kocası Tarafından Öldürüldü

Safranbolu'da oturan Radyoloji Uzmanı Dr. Metin Güneş, daha önce yanında çalışan sağlık personelinin kocası tarafından trafikte önü kesilerek tabanca ile öldürüldü.

06.03.2017 00:13  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde oturan 45 yaşındaki Radyoloji Uzmanı Dr. Metin Güneş, daha önce yanında çalışan sağlık personelinin kocası 37 yaşındaki Kamil A. tarafından trafikte önü kesilerek tabanca ile öldürüldü.

ARACIYLA UZUN SÜRE TAKİP ETTİ

Olay, akşam saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi, Kurtuluş Caddesi'nde meydana geldi. Mantolama işiyle uğraşan Kamil A., iddiaya göre daha önce sağlık personeli eşinin çalıştığı kapanan özel tıp merkezinin sahibi Radyoloji Uzmanı Dr. Metin Güneş'i aracıyla takip etti. Kamil A., otomobiliyle Dr. Güneş'in kullandığı hafif ticari aracın önüne geçerek durdu.

Doktor, Yanında Çalışan Kadının Kocası Tarafından Öldürüldü

ARACINDAN İNEN DOKTORA KURŞUN YAĞDIRDI

Araçtan inen Kamil A., arkasında duran aracından inen Güneş'e tabancayla art arda ateş etti. Güneş, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen 112 Acil ekibi, Güneş'i ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Güneş, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Doktor, Yanında Çalışan Kadının Kocası Tarafından Öldürüldü

OĞLUNU ESKİ EŞİNE BIRAKMIŞ

Kamil A., olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisin yaptığı incelemede olay yerinde 5 boş kovan bulundu. Dr. Güneş'in, birlikte hafta sonunu geçirdiği 6 yaşındaki oğlunu boşandığı eşine bıraktıktan sonra evine giderken olayın gerçekleştiği belirtildi. Dr. Metin Güneş'in olaydan hemen önce bir konakta yemek yedikten sonra oğluyla aracına binmesi iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Doktor, Yanında Çalışan Kadının Kocası Tarafından Öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktor, Yanında Çalışan Kadının Kocası Tarafından Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı
    10:06 Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı

    Çorum'un İskilip ilçesinde Kurusaray köyünde bir kişi, silahlı saldırı sonucu yaralandı. Emrah K'ye tüfekle ateş eden saldırgan kaçtı. Yaralı, hastanelerde tedavi altına alındı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Kırklareli'nde Nüfus Müdürlükleri Seçim Günü Hizmet Verecek
    10:06 Kırklareli'nde Nüfus Müdürlükleri Seçim Günü Hizmet Verecek

    Kırklareli Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerinin hafta sonu hizmet vereceğini duyurdu. Ayrıca, Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirdi ve öğrencilere trafik eğitimi verildi.

  • Çorum'da Asayiş Uygulamasında Silah ve Fişek Ele Geçirildi
    10:05 Çorum'da Asayiş Uygulamasında Silah ve Fişek Ele Geçirildi

    Çorum'da polis ekipleri tarafından yapılan asayiş uygulamalarında, kent merkezi ile Kargı ilçesinde 63 araç ve 426 kişi incelendi. Uygulama sonucunda 1 tabanca, 1 av tüfeği, 1 pompalı tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. Ayrıca, çakar kullandığı tespit edilen bir otomobil ile trafiğe aykırı hareket eden 3 araç ve 1 motosikletin sürücüsüne toplam 58 bin 400 lira para cezası uygulandı. Araçlar ve motosiklet trafikten men edilerek otoparka çekildi.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Turistik Çarşılarda Esnafı Ziyaret Etti
    10:05 Kuşadası Belediye Başkanı Turistik Çarşılarda Esnafı Ziyaret Etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Grand ve Orient Bazaar'ı ziyaret ederek esnafa 'hayırlı sezonlar' dileğinde bulundu. Başkan Günel, turist sayısında ve kruvaziyer gemisi sayısında artış beklediklerini belirtti.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Yeni Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti
    10:05 Bozüyük Belediye Başkanı Yeni Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, talepleri ve beklentileri dinledi. Ayrıca ETİ Fabrikası'nı ziyaret ederek, fabrika personeli ile bir araya geldi.

  • Saadet Partisi Menemen'de Miting Düzenledi
    10:04 Saadet Partisi Menemen'de Miting Düzenledi

    Yerel seçimlere geri sayım sürerken Saadet Partisi, Menemen'de miting düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erduran ve Menemen Belediye Başkan adayı Tekin Alptekin'in birlikte katıldığı mitingde, çözümün Milli Görüş ve Saadet Partisi'nde olduğu mesajı verildi.

  • Çankaya Belediyesi Kütüphane Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
    10:04 Çankaya Belediyesi Kütüphane Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

    Çankaya Belediyesi'nin Kütüphane Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklere her yaştan vatandaş ilgi gösteriyor. Etkinlikler arasında söyleşiler, atölyeler, çocuk etkinlikleri ve Sesli Kütüphane bulunuyor.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, otomotiv şirketi çalışanlarıyla iftar yaptı
    10:04 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, otomotiv şirketi çalışanlarıyla iftar yaptı

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ile birlikte özel bir otomotiv şirketinin ustaları ve çalışanlarıyla iftar yaptı. İftar sonrası yapılan konuşmada Seçer, davet için Özyurt ailesine teşekkür etti ve birlik, dirlik, beraberlik dileklerini iletti.

  • Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada
    10:03 Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan bir vatandaş, elini gaz pedalında unutunca motosikletle birlikte dükkana daldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı ve şans eseri yaralanan olmadı.


Advertisement