Feci cinayetin detayları ortaya çıktı: Annesini öldürüp, oğlunu iple bağlamış - Son Dakika
Güncel

Feci cinayetin detayları ortaya çıktı: Annesini öldürüp, oğlunu iple bağlamış

Ankara'da meydana gelen ve bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Dr. Zeynep Erdoğan cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kadın doğum uzmanı eşini bıçaklayarak öldüren Mehmet Erdoğan'ın eşinin 16 yaşındaki oğlunu da iple bağladığı ortaya çıktı.

10.05.2021 17:02  Güncelleme: 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin gündemine oturan Dr. Zeynep Erdoğan cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Ankara'da ikamet eden Mehmet Erdoğan ve Kadın Doğum Uzmanı Dr. Zeynep Erdoğan arasında bir süreden bu yana devam eden şiddetli geçimsizlik, Mehmet Erdoğan'ın eşi Zeynep Erdoğan'ı vahşice öldürmesiyle sonuçlanmıştı.

45 yaşındaki Mehmet Erdoğan ve eşi Zeynep Erdoğan'ın 1,5 yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştıktan sonra 14 Ağustos 2020'de nikah masasına oturdukları ancak bir süreden bu yana şiddetli geçimsizlik yaşadıkları belirtildi.

ELİNDEKİ İPLE YARDIM İSTEMİŞ

Daha önce ifadesinde eşinin kendisine 'yakışıklık değilsin' dediğini söyleyen Erdoğan'ın, eşi Zeynep Erdoğan'ı göğsünden bıçaklayarak öldürdükten sonra eşinin oğlu A.A.'yı (16) ip ile bağlayarak kaçtığı belirtildi. A.A.'nın ipten kurtulup, elindeki iple dışarıya çıkarak yardım istediği öğrenildi.

DAHA ÖNCEDEN DE SUÇ KAYDI VAR

Şüpheli Mehmet Erdoğan'ın 'tehdit' suçunun yanında farklı suçlardan da kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Mehmet Erdoğan'ın, 'güveni kötüye kullanma', 'otodan hırsızlık', 'suç eşyasını kullanma', 'suç eşyasının alınması veya kabul edilmesi', 'banka ve kredi kartlarının kötüye kullanılması', 'uyuşturucu madde imal ve ticareti', 'kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak', 'açıktan hırsızlık', 'tehdit', 'dolandırıcılık' suçlarından 13 suç kaydının olduğu aktarıldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Diğer yandan Mehmet Erdoğan'ın ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı ve cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Feci cinayetin detayları ortaya çıktı: Annesini öldürüp, oğlunu iple bağlamış
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Feci cinayetin detayları ortaya çıktı: Annesini öldürüp, oğlunu iple bağlamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement