Dokumuzu Sevdiniz Şimdi Sıra Kokumuzda - Son Dakika
Güncel

Dokumuzu Sevdiniz Şimdi Sıra Kokumuzda

Dokumuzu Sevdiniz Şimdi Sıra Kokumuzda

Silk&Cashmere, kuruluşunun 20. yılında ipekle kaşmirin amansız dansından yola çıkarak "Touch by S&C" isimli parfümü yarattı.

12.03.2013 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Touch by S&C"

Markanın iki ham maddesinden esinlenerek yarattığı esansın İngiltere ve Paris'teki çalışmaları tam üç yıl sürdü. Sonuç, neşeli, gizemli ve bir o kadar da baştan çıkarıcı oldu. Günün her saati rahatlıkla kullanılabilecek notalara sahip "Touch by S&C", kaşmir ve ipeğin yarattığı karşı konulmaz dokunma arzusunu bir kez daha teninizde hissettirecek.

İlhamını kaşmir ve ipekten aldı"

Kokunun gelişimi, şişe tasarımı ve sunumuyla sıra dışı olan Touch by S&C" markanın adıyla özdeşleşmiş iki ana madde, kaşmir ve ipeğe vurgu yapıyor. Touch by S&C for Men parfümünün alt notalarını kaşmirin anavatanı Moğolistan ve Tibet'te yetişen, iki bin yıldır şifalı olduğuna inanılan Goji Berry "hayat meyvesi" esasından, Touch by S&C for Women parfümü ise üst notalarını, ipek böceklerine hayat veren dut (mulberry) yapraklarından aldı. Parfümün kalp notası olarak da bilinen orta notada ise muskat ve Güney Afrika Manolyasının zarif dokunuşları öne çıkıyor.

Şişe tasarımlarıyla farklı

Silk&Cashmere'in zamansız ve klasikleşmiş çizgisini parfüm sunumlarına taşıyarak farklılık yaratırken erkek parfüm şişelerini kaşmir dokusuyla maskülen bir yaklaşımla sunuyor. Kadınların parfümü de nostaljik ve otantik pompalı parfüm şişesiyle ipek keselerin içinde ipek ve kaşmir tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

İlk etapta Akmerkez, İstinye Park, City's, Valikonağı ve Kemerburgaz 'da bulanan Silk&Cashmere mağazalarında satışa sunulacak "Touch by S&C" lansmana özel satış fiyatı 144 TL. Ayrıca parfüm alan herkes, seçilen yaz kaşmiri ürünlerinde %60 indirim uygulanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dokumuzu Sevdiniz Şimdi Sıra Kokumuzda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement