9 yıldır tazminatını alamıyor - Son Dakika
Yaşam

9 yıldır tazminatını alamıyor

9 yıldır tazminatını alamıyor Oltu'nun Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden Mevlüt Kaya, dokuz yıl önce geçirdiği trafik kazasında yatağa mahkum oldu.

23.10.2020 14:04  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9 yıldır tazminatını alamıyor

ERZURUM - Oltu'nun Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden Mevlüt Kaya, dokuz yıl önce geçirdiği trafik kazasında yatağa mahkum oldu. Trafik kazası sonrası belden aşağısı felç olan şeker hastası Mevlüt Kaya, mahkeme kararı ile kazandığı tazminatını bir türlü alamıyor.

Geçirdiği trafik kazası sonrası belden aşağısı felç olan şeker hastası Mevlüt Kaya, mahkeme kararı ile kazandığı tazminatını bir türlü alamıyor. Mağdur olduğunu belirten Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi.

Evli ve 4 çocuk babası Mevlüt Kaya (55), "2012 yılında Artvin Yusufeli ilçesinde bir kömür şirketinde çalışırken trafik kazası geçirdim yatağa mahkum oldum. 2012 yılından sonra mahkemem sonuçlandı. Mahkeme kararı da elimde mahkeme kararım olmasına rağmen çalıştığım şirketten tazminatımı alamıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Adalet Bakanlığından benim bu konuyla ilgilenmelerini rica ediyorum, çok zor durumdayım. Yatağa mahkumum şu an altı aydır da diyaliz hastasıyım. Haftada üç gün diyaliz makinesine giriyorum. Davam sonuçlandı tek ricam benim tazminatımı ödesinler" dedi.

Eşi Güler Kaya ise "Cumhurbaşkanım sizden tek ricamız bizim hakkımızı ödesinler. Eşim yatalak ben çalışamıyorum çok zor durumdayım" diye konuştu.

9 yıldır tazminatını alamıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 9 yıldır tazminatını alamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti
    11:44 Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti

    Emet ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, düzenledikleri iftar programında ilçe protokolünü ağırladı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcıları ve daire müdürleri, öğrencilerle birlikte iftar yaparak bir araya geldi. İftar sonrası yapılan sohbette protokol üyeleri, öğrencilere hedef belirleme ve disiplinli çalışma konusunda tavsiyelerde bulundu.

  • Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy
    11:43 Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy

    Trabzon'da tarihi İskenderpaşa Camisi'nin avlusunda 40 yıldır kitap satarak geçimini sağlayan İsmail Gürsoy, topladığı bağışlarla sahipsiz kedileri doyuruyor. Gürsoy, cami avlusunda beslediği kediler için hayırseverlerden yardım alıyor ve onları düzenli olarak besliyor.

  • Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor
    11:42 Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor

    Tek katlı ev ve ahırların kar altında kaldığı Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor. Bahar mevsiminde yoğun kar alan ve kırsaldaki evlerin kara gömüldüğü kentte, vatandaşlar zorlu bir yaşam sürüyor.

  • Ardahan'ın Gürçayır Mahallesi'ne modern bir taziye evi açıldı
    11:41 Ardahan'ın Gürçayır Mahallesi'ne modern bir taziye evi açıldı

    Ardahan Belediyesi, 'Her mahalleye bir taziye evi' sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Gürçayır Mahallesi sakinlerine modern bir taziye evi kazandırdı. Açılış törenine Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu ve mahalle sakinleri katıldı.

  • Bilecik'te vatandaşlar dolandırıcılık konusunda bilgilendiriliyor
    11:34 Bilecik'te vatandaşlar dolandırıcılık konusunda bilgilendiriliyor

    Bilecik Toplum Destekli Polislik ekipleri, dolandırıcılık ve iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında vatandaşları bilgilendirmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ayrıca, ekipler Toplum Destekli Polislik hizmetleri hakkında da bilgi vererek, halkın yanında olduklarını ve güvenli bir gelecek için çalıştıklarını vurguladı.

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi
    11:33 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde akademik ve idari personel bir araya gelerek iftar yemeği programı düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, katılımcılara teşekkür ederek ramazanın birlik ve beraberlik içinde geçmesi dileğinde bulundu.

  • Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü
    11:32 Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü

    Elazığ'da sağanak yağışlardan dolayı istinat duvarı çökerken, çevrede yaşayan vatandaşlar yıkılan yerin bir an önce onarılmasını istedi.

  • Özbekistan'da Ramazanda Toplu İftar Geleneği
    11:27 Özbekistan'da Ramazanda Toplu İftar Geleneği

    Özbekistan'da ramazanda 'ağız açar' olarak adlandırılan toplu iftar geleneği yüzyıllardır yaşatılıyor. Özbek aileler, ramazan boyunca toplu iftar sofralarında bir araya gelerek oruçlarını açıyor. Genç aileler, ramazanda baba ocağını ziyaret ederek, anne-baba ve yakınlarıyla iftar yapma geleneğini sürdürüyor. Sofrada, ailenin kız veya gelini ayağa kalkarak bir eli göğsünde, aile büyüklerine 'piyale' denilen geleneksel Özbek çay fincanıyla içeceklerini ikram ediyor. Ramazan, aileleri ve insanları birbirlerine daha da yakınlaştırıyor.

  • Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde İftar Yemeği
    11:26 Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde İftar Yemeği

    Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 30. Dönem POMEM öğrencileri ve personeli ile iftar yapıldı. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve diğer protokol üyeleri de iftara katıldı.

  • Burun estetiği ameliyatı sonrası burunda düşme olur mu? KBB Uzmanı Doç. Dr. Tuğçe Şimşek anlattı
    11:26 Burun estetiği ameliyatı sonrası burunda düşme olur mu? KBB Uzmanı Doç. Dr. Tuğçe Şimşek anlattı

    KBB Uzmanı Doç. Dr. Tuğçe Şimşek, ameliyattan sonra burun düşmesi konusunda bilgi verdi. Şimşek, burun düşmesi olayının toplumda farklı algılandığını ve hekimler arasında ciddi bir durum olduğunu belirtti.

  • Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kamyonet devrildi, 3 kişi yaralandı
    11:19 Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kamyonet devrildi, 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Şarkışla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, M.B. (51) idaresindeki kamyonet devrildi ve kazada sürücü ile araçta bulunan G.B. (49) ve H.B. (17) yaralandı. Yaralılar, Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde hafif ticari araç devrildi, 4 kişi yaralandı
    11:17 Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde hafif ticari araç devrildi, 4 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, S.A. (46) idaresindeki hafif ticari araç şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki K.A. (79), V.Ç. (78) ve S.A. (19) yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralılar Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Advertisement