Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtın - Son Dakika
Yerel

Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtın

Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtın

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, Balıkesir İnsan Hak Ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından başlatılan "Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtın" adlı projeye kullanmadığı kıyafetleri ile destek verdi.

05.02.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından başlatılan "Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtın" adlı projeye kullanmadığı kıyafetleri ile destek verdi.

İHH Balıkesir şubesi tarafından düzenlenen "Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtın" adlı etkinliğe Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur kullanmadığı kıyafetlerini getirerek destek verdi. İHH Balıkesir Şube Başkanı Mustafa Memiş yaptığı konuşmada "Mazlum Suriyeli insanlarımıza, kardeşlerimize hayırsever Balıkesirli vatandaşlarımızın yardımlarını ulaştırmaya bundan önce devam ettiğimiz gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Balıkesir'den bugüne kadar 25 TIR Suriye'ye yardım gönderdik. Bu konuda tüm Balıkesirlilere, hayırseverlere, belediyelerimize, katkıda bulunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını kabul etsin diyoruz. Sayın başkanımızın da katılımlarıyla Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi ve İHH olarak 'dolabında durmasın, sokakları ısıtsın' kampanyasını başlatmak için buradayız. Bu kampanyamız Balıkesir'de evinde ihtiyaç fazlası giysisi olanların bu standımıza getirerek ihtiyaç sahibi insanlarımıza vermek üzere biz aracılığı yapmaya devam edeceğiz. Bunun için de gerek standımızın hazırlanmasında gerekse buradaki hizmete katkılarından dolayı da sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz"dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur ise "Ben de İHH'ya teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Güzel bir kampanya. Dolabında durmasın, sokaklar ısınsın. Onlarca TIR yardım gönderdiniz bizler de destekliyoruz. Tabi ki bu kampanya ile ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyaçları karşılanacaktır"şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement