Dolandırıcıların Fetö Yalanına Kandılar 90 Bin TL'lik Ziynet Eşyası Verdiler - Son Dakika
3.Sayfa

Dolandırıcıların Fetö Yalanına Kandılar 90 Bin TL'lik Ziynet Eşyası Verdiler

Dolandırıcıların Fetö Yalanına Kandılar 90 Bin TL\'lik Ziynet Eşyası Verdiler

Kayseri’de dolandırıcıların ’Babanız FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alındı’ yalanına inanan ve korkan iki kardeş evde bulunan 90 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını dolandırıcılara kendi elleriyle verdi.

15.02.2018 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de dolandırıcıların 'Babanız FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alındı' yalanına inanan ve korkan iki kardeş evde bulunan 90 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını dolandırıcılara kendi elleriyle verdi. Yapılan ihbar sonrasında düzenlenen operasyonda 3 dolandırıcı, ziynet eşyalarının tamamı ile birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre kendilerini polis olarak tanıtan ve FETÖ/PDY operasyonu düzenlendiğini söyleyen dolandırıcılar, 27 yaşındaki M.K. ve 22 yaşındaki C.K. kardeşleri aradı. Dolandırıcıların 'Babanız FETÖ/PDY terör örgütü operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Bununla ilgili olarak malvarlığı araştırması yapılacak' diyerek evde bulunan tüm ziynet eşyalarını ve paralarının teslim alınarak inceleme yapılacak" diyerek korku ve panik oluşturması sonrasında M.K. ve C.K., evde bulunan 90 bin TL değerindeki ziynet eşyası Euro ve bir miktar parayı Kayseri merkezindeki Yoğunburç mevkiinde dolandırıcılara verdi.

Kısa bir süre sonra yapılan ihbar ile harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, eşkalleri belirlenen dolandırıcıların fotoğraflarını kaçış güzergahlarındaki Emniyet Müdürlükleri ile paylaştı. Yapılan hızlı tespit ve bilgi paylaşımı sonrasında Yozgat Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile beraber yapılan çalışmada dolandırıcılar 41 yaşındaki B.K., 60 yaşındaki A.E. ve 46 yaşındaki A.Y. kaçmaya çalıştıkları araçla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılar aldıkları tüm ziynet eşyası ve paralarla birlikte yakalanırken, haklarında işlem başlatıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dolandırıcıların Fetö Yalanına Kandılar 90 Bin TL'lik Ziynet Eşyası Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.


Advertisement