Dolmabahçe'de Zorlu Randevu - Son Dakika
Spor

Dolmabahçe'de Zorlu Randevu

Dolmabahçe\'de Zorlu Randevu

Spor Toto Süper Lig'de 20.haftanın en zorlu maçlarından birinde Beşiktaş ile Bursaspor karşılaşacak.

15.01.2012 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftanın en zorlu maçlarından birinde Beşiktaş ile Bursaspor karşılaşacak. Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Özgür Yankaya düdük çalarken, Yankaya'nın yardımcılarını İsmail Şencan ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan. İki takım taraftarları arasındaki gerginlik sebebiyle ise Bursaspor taraftarı yarın İnönü Stadı'ndaki yerlerini alamayacaklar. Saat 19: 00'da başlayacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

KARŞILAŞMANIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ, MAÇIN BİTİMİNDEN KISA BİR SÜRE SONRA BURADA OLACAK

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN BEŞİKTAŞ TELAFİ PEŞİNDE Spor Toto Süper Lig'de yarın Bursaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, rakibini yenerek geçen hafta yitirdiği 2 puanı telafi etmek istiyor. Ligde geçen hafta son sırada yer alan Ankaragücü ile deplasmanda 0-0 berabere kalan ve lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen siyah-beyazlı takım, Bursaspor'u mağlup ederek, hem geçen hafta yitirdiği 2 puanı telafi etmeyi, hem de zirveden kopmamayı hedefleyecek. Siyah-beyazlı takımın son antrenmanında sakatlanan Tomas Sivok'un yanı sıra, sakatlıkları süren Quaresma, Hilbert, Aurelio, Bebe ve Ersan Adem Gülüm de bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Manuel Fernandes, Egemen Korkmaz ve Veli Kavlak ise sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. Öte yandan yapılan son idmanda sakatlanan Tomas Sivok'un da maç kadrosunda olması beklenmiyor. BursaSPOR İLK 4 AŞKINA Ligin ikinci yarısına 2 galibiyetle başlayan Bursaspor, bu maçtan da 3 puan alarak çıkışını sürdürmek ve ilk 4 yarışının içindeki iddiasını arttırmayı amaçlıyor. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise üst sıralardaki rakiplerini yakalayabilmeleri için puan kaybetmeden yollarına devam etmek zorunda olduklarını belirterek, "İkinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptık. Bunu devam ettirmemiz lazım ama karşımızda çok iyi rakip var" dedi. Yeşil beyazlı ekipte bu karşılaşma öncesinde sakat oyuncu bulunmazken; Afrika Kupası'nda mücadele etmek üzere milli takımda olan Basser ve Tagoe Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek isimler. Yeni transfer Hakan Aslantaş ise, ilk kez Bursaspor formasını giyebilecek. MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Cenk

Ekrem

İbrahim Toraman

Egemen

İsmail

Ernst

Necip

Veli

Simao

Fernandes

Mustafa Pektmek BursaSPOR

Carson

Hakan

Serdar

Stepanov

Vederson

Sestak

Adem

N'Diaye

Ozan

Batalla

Turgay STAT: Beşiktaş İnönü Stadı

SAAT: 19: 00

HAKEM: Özgür Yankaya

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi 86. RANDEVU Öte yandan Beşiktaş ile Bursaspor, bugünkü maç ile lig tarihinde 86. kez karşılaşacaklar. İki takımın ligde daha önce oynadığı 85 maçın 34'ünü Siyah Beyazlı ekip kazanırken, 16'sında Bursasporpor sahadan galip ayrıldı. 35 karşılaşma berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş'ın attığı 109 gole, Yeşil-Beyazlı ekip 75 golle karşılık verdi. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan müsabakayı Beşiktaş 2-1 kazanmıştı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Dolmabahçe'de Zorlu Randevu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi
    13:43 Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi

    Kepez Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecek Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası'nın basın toplantısı Antalya'da yapıldı. Şampiyonaya 52 ülkeden 431 sporcu katılacak.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    13:42 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında Antalya-Antalya etabıyla başlayacak. 8 etaplık yarış, 28 Nisan'da İstanbul'da sona erecek. 14 ülkeden 25 takım ve 175 bisikletçi yarışacak. Organizasyon, Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini dünya bisiklet takımlarına tanıtacak.

  • Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    13:29 Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın yapılacak Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nın basın toplantısı Dokuma Park'ta gerçekleştirildi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, Robert Korzeniowsk ve milli atletlerin katıldığı toplantıda, organizasyonun önemi vurgulandı ve başarı dilekleri iletildi.

  • Real Madrid, Barcelona'yı mağlup ederek liderlik farkını açmak istiyor
    13:15 Real Madrid, Barcelona'yı mağlup ederek liderlik farkını açmak istiyor

    İspanya La Liga'nın 32. haftasında Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak olan 'El Clasico' mücadelesi öncesinde lider Madrid ekibi, galibiyetle puan farkını 11'e çıkarmayı hedefliyor. İki takım arasında oynanan 256 maçta Real Madrid 104 kez galip gelirken, Barcelona ise 100 kez kazandı.

  • Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı
    12:53 Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı

    Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası başladı. İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona 41 ilden 94 kulüpten 928 sporcu katılıyor. Turnuvanın ilk gününde sporcular, 18 metreye ok atarak eleme atışı yaptı. Yarın yapılacak müsabakaların ardından turnuva sona erecek.

  • Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek
    12:45 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek

    Bu yıl 59.'su gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için Didim'de hazırlıklar tamamlanırken, 25 Nisan'da Didim Akbük yolu ile merkezdeki birçok cadde trafiğe kapatılacak. Tur kapsamında bisikletçiler Bodrum-Kuşadası etabı Didim'e de uğrayacak ve tur canlı olarak yayınlanacak.

  • Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı
    12:45 Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı

    Beşiktaş, gelecek sezon kadro yapılanması için çalışmalarına devam ederken, genç oyuncu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Beşiktaş altyapısından yetişen Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'de kiralık olarak geçirdi.

  • Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu
    12:34 Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu

    Bursa'da düzenlenen 2023-2024 öğretim yılı Futsal Küçük Erkekler turnuvasında, Bursa Bilfen Koleji Mudanya ilçe şampiyonu oldu. Bilfen, grup aşamasında rakiplerini yenerek finale yükseldi. Final müsabakasında ise Mehmet Yazıcı Ortaokulu ile karşılaşan Bilfen, penaltı atışları sonucunda galip geldi. Turnuvada Bilfen Koleji birinci, Mehmet Yazıcı Ortaokulu ikinci, Halitpaşa Ortaokulu üçüncü ve Mavi Dünya Koleji dördüncü oldu.


Advertisement