Dolmuşta İşitme Engelli Genci Döven Üniversite Öğrencileri Herkesten Özür Diledi - Son Dakika
Güncel

Dolmuşta İşitme Engelli Genci Döven Üniversite Öğrencileri Herkesten Özür Diledi

Adana'da minibüste işitme engelli genci dövdükleri için 1 yıl 10 ay hapis cezası alıp tahliye edilen üniversite öğrencisi gençler, herkesten özür diledi.

16.02.2018 09:06  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da toplu taşıma aracında kendilerine yumruk atan işitme engelli genci dövdükleri için 1 yıl 10 ay hapis cezası alıp tahliye edilen üniversite öğrencisi gençler, yaptıkları davranıştan dolayı pişman olduklarını, herkesten özür dilediklerini söyledi.

İŞİTME ENGELLİ GENÇ, TEKSTİL FABRİKASINDA ÇALIŞIYORDU

Olay, 11 Ocak'ta, saat 21.45 sıralarında, Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Gazipaşa Bulvarı'nda meydana geldi. Bir tekstil firmasında işçi olarak çalışan işitme engelli Agit Acun (20), izin alıp, hastaneye gitti. Hastane çıkışı evine gitmek için toplu taşıma aracına binen Acun, arka koltukta oturan 4 kişi ile yüksek ses çıkardıkları gerekçesiyle tartıştı.

DOLMUŞTA 4 GENÇ TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Acun tartıştığı gençlerden üniversite öğrencisi Ahmet Günsel'e yumruk atınca kavga başladı. Kavgaya Ahmet Günsel'in arkadaşları Çağrı Can Çay (21), İsmail Kaçmaz (21) ile Ahmet Bedir (20) de karıştı. Daha sonra bu olayın güvenlik kamerası ortaya çıkınca gençler yakalanıp tutuklandı. İlk mahkemede de zanlılara 1 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

MAHKEME 1 YIL 10 AY HAPİS VERİP, BERAAT ETTİ

Hükmün açıklanmasını geri bırakan mahkeme, sanıkların tahliyesine, tutuksuz sanık İsmail Kaçmaz'ın ise beraatine karar verdi.

Dolmuşta İşitme Engelli Genci Döven Üniversite Öğrencileri Herkesten Özür Diledi

Cezaevi çıkışında ailesine sarılan Günsel, olayın sanıldığı gibi olmadığını söyleyerek, "Yaptığımız hareketi doğru bulmuyoruz. Hayatım boyunca karakolun kapısından içeri girmedim, üniversite öğrencisiyim. Olay anında ilk yumruğu bana Agit attı. Kendisinin engelli olduğunu bilsem vurmazdım.

"SANILDIĞI KADAR MASUM DEĞİL, YİNE DE ÖZÜR DİLERİM"

Cüzdanımı alıp ceketinin içine koyuyor. Karakol önünde de yine bana ait cüzdanın içerisindeki 280 lira olan burs paramı alıp, cüzdanı atıyor. Sanıldığı kadar masum değil. Yine de tüm Türkiye'den özür dilerim. Paramı çaldığı için ondan ben şikayetçiyim" dedi.

Dolmuşta İşitme Engelli Genci Döven Üniversite Öğrencileri Herkesten Özür Diledi

"TÜM KAMUOYUNDAN BİZLERİ AFFETMESİNİ DİLİYORUZ"

Çağrı Can Çay ise cezaevinde kaldıkları 1 ayda öğrenimlerinden geri kaldıklarını belirterek, "Böyle olmasını istemezdik, tüm kamuoyundan bizleri affetmelerini istiyoruz, özür dileriz" diye konuştu.

Dolmuşta İşitme Engelli Genci Döven Üniversite Öğrencileri Herkesten Özür Diledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dolmuşta İşitme Engelli Genci Döven Üniversite Öğrencileri Herkesten Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Serdar: Mazlum a vurmak kolay,, gel beni yumrukla 14 3 Yanıtla
  • : O engelli cocuga yaptiklari hiçbir ozurle kapatilamaz. Kanser hastasi annesinin yasadiklarini hic bir sekilde telafi edemezler.Annesinden ve o cocuktan af dilemeleri gerekir. Hirsizlik yaptigini da sanmiyorz. 13 1 Yanıtla
  • Nuri: Bu alkolikler iflah olmaz, yarın içip içip milletin namusuna da musallat olurlar 10 1 Yanıtla
  • GERÇEKLER: DİYORSUN Kİ BİZ ÜÇ BEŞ KİŞİ Bİ ENGELLİ GENCİ SIRTLANLAR GİBİ SALDIRARAK DARP ETTİK HALKIN KULLANDIĞI ARAÇ İÇİNDE ÜSTÜNE ALKOLLÜ OLALIM GÜNDÜZ VAKTİ KENDİNİZCE BİR KİŞİYE BEŞ KİŞİ SALDIRARAK ERKEKLİK YAPALIM EEE SONRA ÖZÜR DİLERİZ. SİZ SIRTLANLARDAN FARKSIZSINIZ. 11 0 Yanıtla
  • feridun: Benim anlamadığım işitme engelli nasıl sesten rahatsız oluyor , bilen varsa bana da anlatsın ! 11 0 Yanıtla
  • MURAT: İNSAN OLMADIĞINIZ BELLİ, SEN DE BİR İKİ KERE VURURSUN OLUR BİTER AMA RESMEN ÖLDÜRESİYE DÖVDÜNÜZ... 10 0 Yanıtla
  • konustukca batanlar: Her sey meydanda.hala utanmiyorsunuz.siz okusaniz ne olur, okumasaniz ne olur.birakin ailenize kendinize faydaniz olmaz, gelecekte hasbelkader yollarimiz kesişse mesela is icin bana ve yakin cevreme gelseniz aleni kovarim sizi.su anda devletin portfoyundesiniz.vatandas sizi hic unutmaz.sizin varsa kız arkadaslariniz sizin ne oldugunuzu gormuslerdir.sanirim sizi çok zor bir gelecek bekliyor. 7 2 Yanıtla
  • savcı: adiler 7 1 Yanıtla
  • 12: Şerefsizler 6 1 Yanıtla
  • elinize sağlık: adamların parasını çalmış ve cuzdandaki parayı cebine nasıl attığı da görüntülerde açıkça görülüyor.Bu hırsıza bide çicek mi verilcekti elbet sağlam bir sopayı haketti 2 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement