Dominik'te Helikopter Düştü: Ünlü İş İnsanı Dahil 3 Kişi Öldü - Son Dakika
Dünya

Dominik'te Helikopter Düştü: Ünlü İş İnsanı Dahil 3 Kişi Öldü

Dominik\'te Helikopter Düştü: Ünlü İş İnsanı Dahil 3 Kişi Öldü

– Dominik Cumhuriyeti'nde helikopter düştü.

21.05.2019 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dominik Cumhuriyeti'nde helikopter düştü. Aralarında ülkenin ünlü iş insanı Heriberto Medrano'nun da bulunduğu 3 kişi kazada hayatını kaybetti.

Yerel medya, La Vega'dan yerel saatle 10: 00'da havalanan Bell 206B JetRanger II tipi helikopterin Puerto Plata International Havalimanı'na seyir halindeyken Munoz şehri sınırlarına düştüğünü duyurdu. Meydana gelen kazada, helikopterde bulunan iş insanı Heriberto Medrano ve iki kişinin hayatı kaybettiği belirtildi.

Kaza sonrası olay yerine giden itfaiye ekibi, yanan helikopteri söndürdü. Kazanın nedeni araştırılıyor.

İŞ DÜNYASI YASTA

Yerel medya, Heriberto Medrano'nun ülkenin en büyük iletişim sektörü firmalarından olan Grupo Medrano'nun sahibi olduğunu; iş insanının ölümünün, başta iş dünyası olmak üzere ülkede büyük üzüntüye neden olduğunu yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Dominik'te Helikopter Düştü: Ünlü İş İnsanı Dahil 3 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement