Don Gıovannı"Ye Gündüz Gösterimi - Son Dakika
Yerel

Don Gıovannı"Ye Gündüz Gösterimi

Don Gıovannı"Ye Gündüz Gösterimi

Antalya Devlet Opera ve Balesi W.A.Mozart’ın bestelediği “Don Giovanni” operasını 22 Mart’ta saat: 15.00’da Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sahneleyecek.

20.03.2014 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Devlet Opera ve Balesi W.A. Mozart'ın bestelediği "Don Giovanni" operasını 22 Mart'ta saat: 15.00'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahneleyecek.

Mozart'ın komedi, melodram ve fanteziyi eşsiz bir biçimde harmanladığı 225 yıllık yapıtı ünlü İspanyol hovardası Don Juan'ın yaşamını konu alıyor. Dünyanın birçok opera merkezinin repertuvarları içinde çok popüler bir standart opera eseri olarak sahnelenmekte olan "Don Giovanni" operası Yekta Kara tarafından sahneleniyor.

Eserin orkestra şefliğini Artem Makarov üstlenirken, dekor Christian Floeren, kostüm Şanda Zıpçı imzasını taşıyor. Koro şefliğini Mahir Seyrek, ışık tasarımını Mustafa Eski ve reji yardımcılığını Zeynep Tamer'in yaptığı iki perdelik eserde "Don Giovanni" rolünü Serhat Konukman," Donna Anna"yı Nurdan Aydın, "Don Ottavio"yu Devrim Demirel, "Il Commendatore"yi Toygarhan Atuner, "Donna Elvira"yı Sevinç Bilgin, "Leporello"yu Şafak Güç, "Zerlina"yı Serap Demirhan,"Masetto"yu Ümit Burak Tekinay canlandırıyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Don Gıovannı'Ye Gündüz Gösterimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement