Dondurma yemesine izin vermeyen sevgilisini makasla öldürdü! - Son Dakika
Dünya

Dondurma yemesine izin vermeyen sevgilisini makasla öldürdü!

Çin'in Zhumadian şehrinde bir kadın, şişman olduğu gerekçesiyle dondurma yemesine izin vermeyen 20 günlük erkek arkadaşını sokak ortasında makasla öldürdü.

18.08.2019 13:33  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in Zhumadian şehrinde Zhang ve kız arkadaşı Wang, alışveriş için dışarı çıktı. Caddede yürüdükleri esnada Wang, bir dondurmacının önünde durup dondurma almak istedi. Fakat erkek arkadaşı Zhang, şişman olduğu gerekçesiyle kız arkadaşına izin vermedi. Bunun üzerine genç çift arasında tartışma çıktı.

MAKASLA SALDIRDI

Wang, aynı cadde üzerinde bulunan bir dükkandan iki adet makas alıp erkek arkadaşına saldırdı. Kanlar içinde yere yığılan Zhang, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay ile ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Dondurma yemesine izin vermeyen sevgilisini makasla öldürdü!

Son Dakika Dünya Dondurma yemesine izin vermeyen sevgilisini makasla öldürdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Çinliler: Pislik çin doğu türkistanlı kardeşlerimle uğraşıcağınıza birbirinize düşün inşaallah 29 3 Yanıtla cafer demir : Sizin onlarlafarkınızne 3 22 Türk: Siz derken?? Sen kimin kumaşisin? 10 0 Baskan: Cafer kaşınma farkı anlarsın pişman olursun çocuğum 0 0
  • zaza: pis şişko 12 2 Yanıtla
  • Boz Ayı: Makas i (cinayet aleti) da e-bay de satisa cikarirsa, mutlaka iyi paraya bir alicida bula bilir... 0 9 Yanıtla Boz ayı: Insan : Haber de MAKAS diyor?! 0 0 Insan: Boz Ayı ya cevaben mutfak bıçağı 0 0
  • Y Y: Saçmalama sanane Çin'deki olaydan hayret ya 5 3 Yanıtla
  • Kol: Can boğazdan gelir. 3 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement