Dondurucu Soğukta Ayağında Terlikle, Kardeşini El Arabasında Taşıyan Dede Yürekleri Burktu - Son Dakika
Güncel

Dondurucu Soğukta Ayağında Terlikle, Kardeşini El Arabasında Taşıyan Dede Yürekleri Burktu

Adıyaman'da 74 yaşındaki dede, dondurucu soğukta ayağında terlik ile kız kardeşini el arabasının üzerinde taşıdı. Yaşlılık maaşlarını almak için yola koyulan yaşlı kardeşleri görenlerin yüreği sızladı.

09.01.2019 10:37  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman sokaklarında soğuk kış gününde ayağında terlikle el arabasının üzerinde kardeşini taşıyan 74 yaşındaki Hacı Yıldırım, görenlerin yüreklerini burktu.

KARDEŞİNİ BATTANİYEYE SARIP YAŞLILIK MAAŞINI ALMAK İÇİN YOLA ÇIKTI

Hacı Yıldırım, Varlık Mahallesi'nde oturan 72 yaşındaki kardeşi İmmi Tüten'i battaniyeye sarararak yola koyuldu. Kardeşi gibi ayağında terlikle yollara düşen Hacı Yıldırım, Adıyaman Atatürk Bulvarı üzerindeki PTT Şubesine gelerek yaşlılık maaşını çekmek istedi.

Dondurucu Soğukta Ayağında Terlikle, Kardeşini El Arabasında Taşıyan Dede Yürekleri Burktu

AYAĞINDA TERLİKLE EL ARABASINI İTEN ADAM YÜREKLERİ SIZLATTI

Hem kendisi hem de kardeşinin maaşını çekmek isteyen Yıldırım, kardeşi kimliğini unuttuğu için parayı çekemeden geri dönmek zorunda kaldı. Adıyaman Sağlık Ocağı Caddesi ve Gölbaşı Caddesi'nde ayağında terlikle kardeşinin bulunduğu el arabasını güçlükle iten yaşlı adamı görenlerin yürekleri sızladı.

Dondurucu Soğukta Ayağında Terlikle, Kardeşini El Arabasında Taşıyan Dede Yürekleri Burktu

"KİMSEMİZ YOK"

Hacı Yıldırım, maaş çekmek istediklerini ancak kardeşinin kimliği evde kaldığı için eve döndüklerini belirterek, "Kardeşimin kocası yok. Kimse bakmıyor, ben bakıyorum. Kimsemiz yok" ifadelerini kullandı.

Dondurucu Soğukta Ayağında Terlikle, Kardeşini El Arabasında Taşıyan Dede Yürekleri Burktu

KARDEŞİNİ KİLOMETRELERCE EL ARABASININ ÜZERİNDE TAŞIDI

Kardeşini kilometrelerce el arabasının üzerinde taşıyan ve vatandaşlar tarafından 'yükü ağır' denilen yaşlı adam, insanların bakışları arasında gözlerden kayboldu.

Dondurucu Soğukta Ayağında Terlikle, Kardeşini El Arabasında Taşıyan Dede Yürekleri Burktu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dondurucu Soğukta Ayağında Terlikle, Kardeşini El Arabasında Taşıyan Dede Yürekleri Burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • MEMLEKET VATAN HAİNİ DOLMUŞ: siz gidin suriyelilerin karnını doyurun bizim türk insanını ne yapacaksınızki bizim türk insanı açmı kalmış susuzmu kalmış boşverin gitsin verin suriyelilere verin ödediğimiz vergileri yedirin benim ödediğim vergimi suriyelilere kim yediriyorsa haram zehir zıkkım olsun benim ülkemin insanları aç onlara veriliyoprsa helal olsun gitsin 33 7 Yanıtla nova: Yas bi susun be. Mikrop beyinli 0 6 Akın Ercan: Senin oy vereceğin yada verdiğin parti ne zaman kime yardım etmiş yada edicek kimseye tabiki küfür etmek için bahane arayın 0 0
  • bir yorum: oy kullanacak olanları evlerinden alıp taşırlar ama 35 4 Yanıtla
  • şakir: evet ya. bunların kimlik ve adres bilgilerini alıp evinde ödeme yapılabilir. hem ağır kış şartları var hem de yaşılı ve hasta insanlar. 30 2 Yanıtla
  • limoncu: ıntagram dolasıp cb danısmanı olan kıza 6500 lira verilyeğine bu dedeye yardım edilsin oyverenlerde vicdan yok 20 4 Yanıtla
  • Sinemgokdemir: Suriyelileri barındırsınlar kendi vatandaşını değil yazıkkk 20 0 Yanıtla
  • Kahramanmaraşlı: haydi devlet görev başına 19 1 Yanıtla
  • MEHMET: DURUMU OLANLARIN ,AİLE YE TEKERLEKLİ SANDALYE ALSIN VE DEVLETİN ÇÖZÜM BULMASI GEREKİR. 17 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: OY İÇİN OLSA DALARLAR HEMEN...YA PTT GETİRSİN GÖREVLİ GETİRSİN NE BU EZİYET..YAZIK GÜNAH BE. 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement