Dönem Projeleri Denince Akla İlk Gelen İsim - Son Dakika
Güncel

Dönem Projeleri Denince Akla İlk Gelen İsim

Dönem Projeleri Denince Akla İlk Gelen İsim

Son zamanlar da rol aldığı dönem projelerinde adından sıkça söz ettiren Elif Tayhan yeni yayın dönemindeki projeler için kolları sıvadı.

23.07.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dönem projelerinin aranan yüzü olan Elif Tayhan, yakında çok konuşulacak dönem dizisi için ekranlar da olacağını açıkladı.

En son Trt için çekilen ve Türkiye'nin ilk kadın Emniyet Müdürü Feriha Sanerk'in hayatını konu alan sinema tadında belgeselin başrol oyuncusu Elif Tayhan birçok dönem ve polisiye dizi yapacak yapımcının dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

10 Nisan 1981 yılında Çanakkale'de doğan ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olan Elif Tayhan, Tiyatroya 1995 yılında Çanakkale Lisesi Tiyatro Bölümünde başladığını belirterek, ''Aldığım birçok eğitimin ardından profesyonel olarak ilk kez 2002 yılında Ferhat ile Şirin tiyatro oyunuyla sahneye çıktım. 2002 yılından beri usta yönetmenlerin imzasını taşıyan 15'ten fazla TV dizisinde ana kadro da rol aldım. Ayrıca iki sinema filmi ve birçok reklamda da görev aldım. Çanakkaleli olduğum için çok önemseyerek oynadığım ve TRT'de yayınlanan, yönetmenliğini İsmail Güneş'in yaptığı 'Dur Yolcu' dizisinde 13 bölüm oynayarak mesleğime devam ettim.

''DÖNEM PROJELERİNDEN AYRI HAZ ALIYORUM''

Birçok önemli proje de rol alan Elif Tayhan, geçtiğimiz aylarda çekimleri tamamlanan, tarihe mal olmuş kadın kahramanların hayatını konu alan 'Nisvan' isimli sinema tadındaki belgesel de başrol olarak rol aldı. Tayhan, ''Dönem projelerin de görev almaktan büyük mutluluk duyuyorum. TRT için yaptığımız Türkiye'nin ilk kadın Emniyet Müdürünün gençliğine çok benzediğim için projenin yapımcısı Mustafa Karadiş den teklif geldi. Projeden haz aldığım ve önemli bir ismi oynayacağım için kabul ettim. Bana projeden bahsedildiğinde çok heyecanlandım. Başarılı Türk kadınlarının temsil edildiği bir projenin varlığı bile insana heyecan veriyor. Ayrıca bu tür dönem rollerini de düşünmeden kabul ediyorum. Rolün içeriğini benimsemem yeterli. Muhteşem Yüzyıl ile yakında bağlantılarımız olacak." dedi.

USTALARDAN EĞİTİM

Oyuncu Elif Tayhan, mesleği ile alakalı Altan Erkekli, Ali ipin, Bülent Özveren, Cevdet Arıcılar, Müge Oruçkaptan, Sezai Aydın ve Sungu Babacan gibi isimlerden de özel eğitimler aldığını da belirterek,''Bir televizyon projemiz olacak. Onun dışın da yine önemli filmlere ve dizilere imza atmış yapımcılar ile görüşmelerimiz devam ediyor.'' dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dönem Projeleri Denince Akla İlk Gelen İsim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement