Dönüş yolundaki sürücülere yaprak sarma ikramı - Son Dakika
Güncel

Dönüş yolundaki sürücülere yaprak sarma ikramı

Erbaa ilçesinde, Kaymakamlık ve Belediye tarafından Ramazan Bayramı sonrası dönüş yoluna geçen sürücü ve yolculara yaprak sarma ikram edildi.

09.06.2019 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa ilçesinde, Kaymakamlık ve Belediye tarafından Ramazan Bayramı sonrası dönüş yoluna geçen sürücü ve yolculara yaprak sarma ikram edildi.

Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan, Erbaa Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde dönüş yolundaki sürücüleri durdurdu.

Kaymakam Karacan ve beraberindekiler, sürücü ve yolculara Erbaa'nın yöresel ürünü yaprak sarma ikram etti, güzergahtaki yol durumu hakkında sürücüleri bilgilendirdi.

Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, uygulamanın ilçede geleneksel hale geldiğini ifade ederek, sürücülerle hem sohbet etmek hem gönüllerini almak hem de ikram anlamında böyle bir uygulama gerçekleştirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ise herkese hayırlı yolculuklar diledi.

Erbaa İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan ve polis ekipleri de sürücülere, İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan "Karnemi dolduruyorum, trafiğe güvenle çıkıyorum" projesi kapsamında bilgilendirme broşürü dağıttı.

Dönüş yolundaki sürücülere yaprak sarma ikramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dönüş yolundaki sürücülere yaprak sarma ikramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement