Doom 3 Yaratıkları Gangnam Style ile Dans Ediyor - Son Dakika
Teknoloji

Doom 3 Yaratıkları Gangnam Style ile Dans Ediyor

Doom 3 Yaratıkları Gangnam Style ile Dans Ediyor

PSY'nin etkilemediği kimse kalmadı. İnsanlar bitti, yaratıklara sıra geldi.

11.01.2013 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Ne demiştik, "Birgün biri çıkar ve tüm dünyayı etkisi altına alır." Tarihte sayısız örneği vardır, iyi veya kötü. Internet ve müzik dünyasının son 1 yılına baktığımızda ise, PSY'nin şarkısı Gangnam Style'ın rüzgarının fena halde estiğini görüyoruz. Neredeyse ulaşmadığı, etkilemediği kimse kalmadı. Büyük teknoloji firmalarının reklam kampanyalarından bizim Bakkal Cafer amcaya kadar herkes biliyor Gangnam Style'ı. Sevenler de var, nefret edenler de.

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberimizde, şarkının klibinin Youtube'da 1 milyar izlenme barajını geçerek dünya rekoru kırdığını aktarmıştık. ve daha sonra da, PSY'nin Türkiye'ye konser için gelebileceğine dair haberler çıkmıştı. Tüm bu hengamede oyun sektörünün de bu şarkıdan etkilenmemesi olmazdı.

id Software'ın hazırladığı ve genellikle oynayanlarını germesiyle ünlü oyunu Doom 3, bu saatten sonra pek de korkutucu olmayacaktır sanırız. Zira şimdi paylaşacağımız bağlantıyı izlerseniz, daha sonra oyunu oynadığınızda muhtemelen aklınıza bu komik görüntüler de gelecektir. Videoyu resmi Twitter hesabından da paylaşan id Software yetkilileri, "We are Doomed!" demeyi de ihmal etmedi.

Ulaşmak ve izlemek için buraya tıklayın.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Doom 3 Yaratıkları Gangnam Style ile Dans Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement