Doom 4, "Harika Olacak" Diye Düşünülmesin - Son Dakika
Teknoloji

Doom 4, "Harika Olacak" Diye Düşünülmesin

Doom 4, "Harika Olacak" Diye Düşünülmesin

Yıllar geçiyor, ama beklentileri yüksek tutmamak gerekiyor.

07.07.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Uzun yıllardır beklenen oyunlardan olan yeni Doom, geçtiğimiz E3 fuarında teaser videosuylaboy göstermişti. Yapılan açıklamaya göre oyun, 17 Temmuz'da başlayacak olan QuakeCon 2014'te ilk kez gösterilecek ve yeni bilgileri paylaşılacak. Ancak geçen yılların ardından oyuncuların beklentilerinin de yüksek olmaması gerekiyor. Zira hatırlarsanız yeni Doom oyununun gelişim süreci birkaç sene önce sıfırlanmış ve işe yeniden başlanmıştı. Haliyle 1-2 yıllık çalışmayla ortaya neler çıkacak, bu da merak konusu.


Bethesda'nın önemli isimlerinden Pete Hines, yeni Doom oyunu hakkında konuştu ve açıkçası oyuncuları biraz olsun endişelendirdi. Hines, Doom'un da tıpkı Wolfenstein gibi uzun soluklu bir seri olduğunu, ancak uzun zamandır da uykuda olduğunu belirtti ve ekledi: "Açıkçası bunun harika bir şey olacağını düşünmüyoruz. Doom serisinin kendini geliştirmesi ve kendini oyunculara bir kez daha ispat etmesi gerekiyor. Bunun için de bir takım yenilikler ve eğlenceli unsurlar üzerinde çalışıyoruz."


MachineGames'in hazırladığı yeni Wolfenstein oyunu The New Order'ı da örnek veren Hines, yeni Doom oyununda da Bethesda'nın benzer beklentilerinin olduğunu ifade ediyor. "İyi bir başlangıç, sonraki devam oyunları için iyi olacaktır" düşüncesi var diyebiliriz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Doom 4, 'Harika Olacak' Diye Düşünülmesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement