Dördüncü kez düşük yapan Seren Serengil, dün gece oyuncak bebekle uyudu - Son Dakika
Magazin

Dördüncü kez düşük yapan Seren Serengil, dün gece oyuncak bebekle uyudu

Eşi Yaşar İpek'e şiddet gerekçesiyle boşanma davası açan Seren Serengil, 6 haftalık hamileyken düşük yaptı. Zor günler geçiren Serengil, dün gece oyuncak bebekle uyudu.

02.09.2019 15:54  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seren Serengil, geçtiğimiz sene görkemli bir düğünle dünya evine girdiği şarkıcı Yaşar İpek'e şiddet gerekçesiyle dava açtı. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Seren Serengil, yaşadığı zor günlerde 6 haftalık bebeğini kaybetti. Serengil'in dün gece çekilen fotoğrafı ise görenlerin yüreğini burktu.

KARŞILIKLI SUÇLAMALARDA BULUNDULAR

Küfür ve hakaret içeren bir ses kaydı ortaya çıkaran Seren Serengil, can güvenliği olmadığını söyleyerek, Yaşar İpek tarafından şiddet gördüğünü ve tehdit edildiğini söylemişti.

Yaşar İpek de tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Seren Serengil'in, kendi spermleri ve başka bir kadının yumurtalarını kullanarak hamile kaldığını ve kendisini kandırdığını iddia etmişti.

Dördüncü kez düşük yapan Seren Serengil, dün gece oyuncak bebekle uyudu

DÖRDÜNCÜ KEZ DÜŞÜK YAPTI

Yaşar İpek ile zorlu bir boşanma sürecinde olan Seren Serengil, geçtiğimiz gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Zor günler geçiren Serengil, dördüncü kez düşük yaparak 6 haftalık bebeğini kaybetti.

OYUNCAK BEBEKLE UYUDU

Hayata bebeğiyle tutunduğunu söyleyen ve tedavi sürecinde kendisine tüm tehlikelerden uzak tutan Serengil, bebeğinin kaybettiğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Serengil'in yanında olan bir arkadaşı ise onun gece bir oyuncak bebekle uyurken fotoğrafı paylaştı. Serengil'in bu görüntüsü ise yürek burktu.

Dördüncü kez düşük yapan Seren Serengil, dün gece oyuncak bebekle uyudu

"GÜZEL BEBEĞİM KÜFRE, HAKARETE VE ZULME DAYANAMADI"

Bebeğini kaybeden Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bebeğine şu sözlerle veda etmişti: "Güzel bebeğim dayanamadın bu kadar küfre, hakarete, zulme, iftiraya. 'İstenmediğim yerde kalmam.' dedin gururlu kızım.. Kızım diyorum çünkü hep öyle hissettim. İlk günden beri beraber mücadele ettik ama bu kadar kötülüğe senin minicik kalbin dayanamadı. Sana sahip olabilmek için ne mücadeleler verdim ben ama seni daha fazla koruyamadım."

Dördüncü kez düşük yapan Seren Serengil, dün gece oyuncak bebekle uyudu
Dördüncü kez düşük yapan Seren Serengil, dün gece oyuncak bebekle uyudu

Son Dakika Magazin Dördüncü kez düşük yapan Seren Serengil, dün gece oyuncak bebekle uyudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • yavuz: uyuyormuşum gibi çek 42 3 Yanıtla
  • Ahsen: Herkes reklam diyor..fakat gercekten bebegini kaybettiyse insanin kalbi sizlar cigeri sizlar burnunun diregi sizlar..cocuk baska birsey..helede doktor doktor gezip araniyorsa insan cok uzulur..Allah yine Anne olmayi nasip eder insallah..cok gecmis olsun..Allah sabirlar versin..kocasida soyum karisacak diyor sankt padisah soyundan kraliyet soyundan geliyor teres..insanlar cocuk evlat ediniyorlar be Adam 43 1 Yanıtla
  • horozigo: yazık sana rabbim affetsin seni reklam müsvettesi.... 31 10 Yanıtla
  • ozii: cokta tin 4 34 Yanıtla
  • a: aynı acıyı yaşamış biri olarak yazıyorum ! İnsanın aklına inanın foto paylaşmak falan gelmiyor. Belki farkında olarak belki olmayarak ama maalesef reklamlar, reklamlar... 29 7 Yanıtla
  • emreyiçokseviyorum: reklamlar hep 23 5 Yanıtla
  • anti cincon YUSUF: YA SEN NE EVLEN NEDE HAMİLE KAL 21 6 Yanıtla
  • Zeynep: Ona buna laf yetiştirip boşanmaya yönelmeseydin ve zor bela 48 yaşında hamile kalmışken sadece köşene çekilip çocuğunu sağlıkla doğurmaya odaklansaydın belki bunları yaşamazdın. Allah insana akıl versin ! 13 8 Yanıtla
  • ERKAN: COKDA UMRUMDA SERENGIL 3 17 Yanıtla
  • ggg: AHAHAHAHAHA OYNA REKLAM YAPPP 4 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement