Doritos Global Çıtırtıdan Taraftarlarına Crash Super Bowl 50'ye Davet - Son Dakika
Dünya

Doritos Global Çıtırtıdan Taraftarlarına Crash Super Bowl 50'ye Davet

PepsiCo’nun Doritos markası, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını 1 milyon ABD Doları kazanma şansı ve Warner Bros. Pictures, DC Entertainment ve Direktör Zack Snyder ile çok özel bir fırsat yakalayacakları orijinal televizyon reklam filmini yapmaya davet ediyor.

10.09.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PepsiCo'nun Doritos markası, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını 1 milyon ABD Doları kazanma şansı ve Warner Bros. Pictures, DC Entertainment ve Direktör Zack Snyder ile çok özel bir fırsat yakalayacakları orijinal televizyon reklam filmini yapmaya davet ediyor.

PepsiCo'nun Doritos markası, Super Bowl 50'de yayınlanacak olan ve filmin yapımcısına ün ve servet kazandıracak 30 saniyelik televizyon reklamıyla Doritos'u bir cips paketinden farklı kılan yoğun tat ve çıtırtısını yakalayabilecek yaratıcı taraftarları çağırıyor. Crash the Super Bowl yarışmasının onuncu ve son yılında Doritos, dünyanın her tarafındaki hayranlarına son bir çağrıda bulunarak atıştırmalık markasının bir sonraki büyük televizyon kreatifini oluşturmaları için hayranlarını davet ediyor. Reklamı en çok etkileyen veya ses getiren kreatöre 1 milyon Amerikan Doları ödül ve Warner Bros. Pictures ve DC Entertainment ile birlikte çalışırken Zack Snyder ile ömür boyu işbirliği yapma fırsatı sunulacak. Rol, yarışmayı kazanan kişinin isteklerine göre uyarlanacak.

Doritos, oldukça fazla talep gören Super Bowl yayın saatini müşterilerine sağlayan ilk marka olmakla birlikte hayranlarına çalışmalarını ve Doritos aşklarını dünyanın en büyük sahnelerinden birinde paylaşma fırsatı sunuyor. On yıl önce reklam dünyasını büyük etkisi altına alan Crash the Super Bowl yarışmasıyla 32 bin tüketicinin sunumunu alan marka, 7 milyar Amerikan Dolarından fazla ödül verdi. Yarışma, yoğun içeriğe sahip olmakla birlikte en yaratıcı ve unutulmaz reklamların Super Bowl süresince yayınlanmasını sağladı. Yatışma aynı zamanda sanayide büyük başarı elde etmek isteyen Doritos severlerin de kariyerlerinde bir başlangıç noktası niteliğindedir.

Üç yıl önce yarışma, Birleşik Devletler dışındaki hayranları da dahil etmiş ve dünyanın dört bir köşesinden yaratıcı reklam spotları elde edildi. Geçen sene yarışmaya 29 farklı ülkeden sunumlar yapılmış ve ilk defa ABD dışından Kanadalı film yapımcısı Graham Talbot'un Doritos reklamı "When Pigs Fly" filmi, Super Bowl XLIX süresinde yayınlandı.

Global Atıştırmalık Grubu ve PepsiCo Global İçgörü Başkanı Ann Mukherjee konuyla ilgili olarak "Son dokuz yılda Crash the Super Bowl yarışması sayesinde hayranlarımıza çalışmalarını sergileyebilmeleri, isim yapma ve Doritos markasının şekillendirilmesine yardımcı olabilmeleri için bir platform sunulmuştur. Dünyanın dört bir yanındaki Doritos severler oldukça yaratıcı olmakla birlikte bu yarışma için sundukları fantastik çalışmalarla markaya duydukları tutkuyu paylaşmaktadırlar ve bu yıl nelerle karşılaşacağımızı görmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Amerika Birleşik Devletlerinin Ulusal Futbol Ligi olan Super Bowl, Amerika ve dünyada en çok izlenen televizyon etkinliklerinden birisidir ve oyun esnasında gösterilen reklamlar, yılın en fazla merakla beklenen ve hakkında en çok konuşulan reklamlarıdır.

FİNALİSTLERE MUHTEŞEM ÖDÜLLER

Crash the Super Bowl yarışması için yapılacak tüm sunumların 15 Kasım'a kadar iletilmesi gerekiyor ardından da nitelikli hakemlerden oluşan bir panel tarafından yarı finalistler seçilerek ilan edilecek. Ocak 2016 tarihinde ise üç finalist açıklanacak ve hayranlar, reklamları online izleyerek yapacakları oylama sayesinde Super Bowl yayınında gösterilecek spotu belirleyecekler. Bu yılki Crash the Super Bowl finalistleri, çalışmaları senelerdir marka tarafından desteklenen oldukça yaratıcı Doritos hayranlarından oluşan elit gruba katılacak. Finalistlerin her birisi Super Bowl 50'ye katılmak üzere Kaliforniya'ya davet edilecek ve oyunu özel süitten izleyecek aynı zamanda da yarışmanın tarihinde ilk defa tüm finalistlere nakit ödüllere ilaveten hayatlarını değiştiren kariyer fırsatları sunulacak.

İnternet üzerinden en çok oyu alan reklam, ABD'nin CBS televizyon kanalından yayınlanacak olan Super Bowl 50'nin 7 Şubat 2016 tarihli yayınında gösterilecek. 1 milyon Amerikan Doları ödül kazanan reklamın yaratıcısı, 2004 yılında tekrar çevrilen "Ölülerin Şafağı" (Dawn of the Dead), "300," "Watchmen," Çelik Adam" (Man of Steel) ve önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan "Batman v Superman: Adaletin Şafağı " (Batman v Superman: Adaletin Şafağı ) filmlerini de içeren aksiyon filmlerinin yönetmeni Zack Snyder ile işbirliği yapma şansı yakalayacak. Diğer iki finalistin her birisi 100bin Amerikan Doları kazanacak ve gelecekte düzenlenecek Doritos projelerinde yer alma fırsatı elde edecek.

Snyder şu konuyla ilgili olarak, "Doritos, gelecek vaat eden film yapımcılarına reklamlarını Super Bowl'da sunma şansı veren tek markadır. Kariyerime ticari reklam yaparak başladım ve her zaman bu ortamın büyük hayranlarından birisi oldum. Kendi başıma bir kaç Super Bowl reklam filmi yapmış birisi olarak bu yılki yarışmanın bir parçası olmaktan heyecan duymaktayım. Bu ortam, en yenilikçi ve en heyecan verici çalışmaların üretildiği bir alandır. Yarışmacıların neler sunacağını görmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı. - NEW YORK

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Doritos Global Çıtırtıdan Taraftarlarına Crash Super Bowl 50'ye Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement