Dört Bir Taraf Programı Yayından Kaldırıldı - Son Dakika
Medya

Dört Bir Taraf Programı Yayından Kaldırıldı

Dört Bir Taraf Programı Yayından Kaldırıldı

Dört Bir Taraf programında yaşanan tartışma sonrası kanal yönetimi sürpriz bir karar aldı, program erken veda etti.

04.06.2014 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk'te Altan Öymen, Nagehan Alçı, Nazlı Ilıcak, Kadri Gürsel ve Abdülkadir Selvi'nin katıldığı 'Dört Bir Taraf' programı hakkında kanal yönetimi sürpriz bir karar aldı.

SON TARTIŞMA, PROGRAMIN DA SONUNU GETİRDİ

Gerçek Gündem'in edindiği haberine göre, geçen hafta Nagehan Alçı ve Nazlı Ilıcak arasında yaşanan tartışmada, seviyenin iyice yerlere düşmesi ve izleyicilerin tepkisi yüzünden kanal yönetimi Dört Bir Taraf'a erken ara verdi.

SEZONA ERKEN VEDA

Haziran sonunu kadar yayınlanması düşünülen program, yaşanan son tartışmanın ardından sezona erken veda etti. Dörf Bir Taraf'ın yeni yayın döneminde yeniden ekranlara gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf'ta, 27 Mayıs darbesinin ve gündemdeki konuların tartışıldığı programda Nagehan Alçı ile Nazlı Ilıcak arasında sert bir tartışma yaşanmış, Alçı, Ilıcak'a "Bizim sayemizde bu programda oturuyorsun" demişti. 

Ilıcak da "Senin ne olduğunu biliyoruz" diyerek eski yazılarına atıfta bulununca Nagehan Alçı sinirlenerek Ilıcak'a "Terbiyesiz, yalancı" hakaretinde bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Dört Bir Taraf Programı Yayından Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • SELİM: ÇÖZÜM DEĞİL.CNN KAPATLISIN BENCE.TAMAMEN YANLI HİİİİİİİİİİİİİİÇÇÇÇ İZLEMİYORUM... 43 25 Yanıtla
    SELİM: TABİKİ DE ATV İZLİYORUM HEM TARAFSIZ HEM DOĞRU.BENCE SİZDE İZLEYİN.YOKSA KAFAYI İYİCE YERSİNİZ. 0 0
  • bülent: nagihan , baban gibi çemkirmekten başka bir bildiğin yok , anlatsana boğazdaki yalı hikayenizi dinleyelim. 32 8 Yanıtla
  • DÜŞÜN: BİR BAYAN OLARAK BU NAGEHANDAN UTANIYORDUM İYİ OLMUŞ 27 10 Yanıtla
  • Tekyol: İyi olmuş iki tane vatan hainini kimse izlemek zorunda değil! 26 9 Yanıtla
  • zaza: nazlı ılıcak kocaman bir yalancı 18 17 Yanıtla
  • şeytanın çocukları el nusra: nazlının ne olduğunu ortaya çıkarmış zaten nazlın bakışları kendini ele veriyor gereksiz bir yazar 16 18 Yanıtla
  • mersin: nazlı ılıcak rüzgar nerden eserse orda 20 10 Yanıtla
  • ALİ OSMAN ŞENGUL: BU NALAN A İYİ SABIR GÖSTERDİLER, 24 5 Yanıtla
  • h.beylerbeyi: Ülkenin kalkınmasını istemeyen şurupcular ,tencere tavacılar,vatanı 70 sente muhtac edenler,karne ile gıda dağıtanlar,bir gecede 23 bankayı yutanlar,12 eylülden önce bir ay eytimle ögretmen diploması dağıtanlar,imf den 10 milyar dolar almak icin amerikadan bakan ithal edenler,vatanı bölmek yıkmak zarar vermek icin calışanlar nasıl olduda 2 haziran seciminde birleştiyse. Ülkemizin başka ülkeye borclanmasını isteyen zavallılardır.imf ye borcun bitmesini TÜRKÜYECUMHURİYETİNİN kalkınmasını istemeyen şurupcular bu ülkeden başka üklemiz yok akıllı olalım vatandaşa memlekete zarar vermeyelim. 8 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement