Dört İlçeye Yol Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Dört İlçeye Yol Müjdesi

Dört İlçeye Yol Müjdesi

Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi.

12.05.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye'den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi. Bu yolla birlikte İkizce İlçesi ve Yoğunoluk Mahallesi'nden Akkuş ilçesine transit geçiş sağlanabilecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı, Akkuş ve İkizce ilçelerini doğrudan ilgilendiren karayolları ağının birleştirilmesini sağladı. Seçim süresince bölge halkının en önemli istekleri arasında bulunan yolla ilgili yapılan görüşmeler sonuç verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın girişimleriyle 28 kilometrelik yol, Karayolları ile birleştirildi.

ULAŞTIRMA BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ

Ordu'yla ilgili yapılacak yatırımlarla ilgili geçtiğimiz hafta Cuma günü Ankara'da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile görüştü. Görüşmelerde İlküvez-Akpınar-Salman Mahalleleri ve Akkuş ilçesini kapsayan yolun karayolları ağına alınmasını isteyen Yılmaz'ın girişimleri sonuç verdi.

YILMAZ: HEMŞEHRİLERİMİZİN EN BÜYÜK İSTEĞİYDİ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Seçim çalışmalarımız kapsamında söylediğimiz bir söz vardı: Biz hem seçim gezileri yapıyor hem de bölgenin sorunlarıyla ilgili birebir çalışma imkanı yapıyorduk. Çaybaşı-İlküvez-Akpınar-Salman ve Akkuş ilçemizde vatandaşlarımızın en büyük isteği bu yol güzergahının karayolları ağına alınmasıydı. Bizlerde cuma günü Ankara'da yaptığımız temaslarda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile yaptığımız görüşme ile 28 kilometrelik yolun Karayolları ağına alınacağının sözünü aldık. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

İlküvez-Akpınar-Salman Mahalleleri ve Akkuş arasındaki yol güzergahı tamamlandığında İkizce İlçesi ve Yoğunoluk Mahallesi'nden Akkuş ilçesine transit geçiş sağlanabilecek. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dört İlçeye Yol Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement