Dörtyol'da Asdep Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Dörtyol'da Asdep Çalışmaları

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığınca yürütülen Aile Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında Dörtyol, Payas ve Erzin ilçelerinde hane ziyaretleri yapıldı.

19.07.2018 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığınca yürütülen Aile Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında Dörtyol, Payas ve Erzin ilçelerinde hane ziyaretleri yapıldı.

ASDEP çerçevesinde Dörtyol Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ekiplerince yapılan alan taramasında şu ana kadar 500 hanede 2 bin kişiye ulaşıldığı bildirildi.

Dörtyol Sosyal Hizmetler Merkezi Müdür Vekili Alican Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ASDEP kapsamında her biri 13 kişilik ekipten oluşan 5 grubun ilçelerde saha analizlerine devam ettiğini söyledi.

Demir, projeyle aile ile bireylerin sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması, uygulanması, gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden yararlanılmasının sağlanması için sürecin tüm aşamalarında rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini içeren birey ve ailenin yaşam koşullarının iyileştirilmesinin amaçlandığını belirtti.

Vatandaşlardan ASDEP ekiplerine yardımcı olmalarını isteyen Demir, Dörtyol, Payas ve Erzin ilçelerinde çok sayıda insana ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dörtyol'da Asdep Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da Kuvvetli Yağış Trafiği Olumsuz Etkiledi
    14:13 İstanbul'da Kuvvetli Yağış Trafiği Olumsuz Etkiledi

    İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Büyükçekmece'de yolda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı. D-100 kara yolu Güzelşehir mevkisinde su birikintileri oluştu ve sürücüler manevra yapmak zorunda kaldı. Araç sürücüleri ani fren yaparak olası trafik kazalarının önüne geçti. Ayrıca, Güzelşehir'de bulunan alt geçit su altında kaldı. İstanbul genelinde trafik yoğunluğu yaşandı.

  • Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti
    14:13 Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti

    Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti. Demirbaş, kulüp antrenörleri ve sporcuları kabul ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demirbaş, sporculara her zaman destek olacaklarını belirtti ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit ise, Demirbaş'a verdiği destek için teşekkür etti.

  • KADEM İnovasyonda Kadın Projesi Mezunlar Buluşması Gerçekleştirdi
    14:09 KADEM İnovasyonda Kadın Projesi Mezunlar Buluşması Gerçekleştirdi

    Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) tarafından hayata geçirilen İnovasyonda Kadın Projesi kapsamında İstanbul'da mezunlar buluşması düzenlendi. Proje kapsamında eğitim alan ve iş hayatına atılan kadın girişimcilerin katıldığı buluşmada, KADEM Girişimcilik Danışmanı Esra Soylu, projenin büyüyen ve etkisini genişleten bir hikaye olduğunu belirtti. Programda kadın girişimcilerin başarı hikayeleri paylaşıldı ve mentör buluşmaları gerçekleştirildi.

  • Lüleburgaz'da Tır ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
    14:08 Lüleburgaz'da Tır ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı

    Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden açıldı.

  • Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti
    14:08 Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Bakan Özhaseki, Kayseri için iyi şeyler söyleyeceklerini ve iyi hayaller kuracaklarını belirtti.

  • Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı
    14:06 Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı. Kursiyerlere törenle belgeleri verildi.

  • İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
    14:06 İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

    İzmit Belediyesi'nin 2024 yılı nisan ayı meclisi gerçekleşti. Başkan Hürriyet, birleştirici mesajlar vererek 400 bin İzmitliye hizmet etmek için söz verdi.


Advertisement