Dörtyol'da Şehit Annesine "Yılın Annesi" Ödülü - Son Dakika
Yerel

Dörtyol'da Şehit Annesine "Yılın Annesi" Ödülü

Dörtyol\'da Şehit Annesine "Yılın Annesi" Ödülü

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, bir beyaz eşya firması tarafından düzenlenen “Yılın Annesi” yarışmasında Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Komiser yardımcısı 40 yaşındaki Ayhan Kıymacı’nın annesi Nefide Kıymacı seçildi.

07.05.2016 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, bir beyaz eşya firması tarafından düzenlenen "Yılın Annesi" yarışmasında Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Komiser yardımcısı 40 yaşındaki Ayhan Kıymacı'nın annesi Nefide Kıymacı seçildi.

Beyaz eşya markası olan Beko, firması üst kurulu tarafından yapılan değerlendirme de yılın annesi seçilen Nefide Kıymacı'ya Dörtyol ilçe bayiinde düzenlenen törenle bulaşık makinesi ve çeşitli hediye verildi.

Yılın annesi töreninde Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkan Vekili Hasan Arıkan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Hakan Turan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş, Beko Doğu Akdeniz Bölge Müdürü Levent Sankır, Adana Şube Müdürü Barbaros Şengöz, Bölge Pazarlama Sorumlusu Hasan Soylu Karataş, Hatay Bayi Sorumlusu Mete Kulduk, ve davetlilerde bulundu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dörtyol'da Şehit Annesine 'Yılın Annesi' Ödülü - Son Dakika


Advertisement