Dörtyol Fen Lisesi'nde Pi Günü Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Dörtyol Fen Lisesi'nde Pi Günü Etkinliği

Dörtyol'un marka kurum prestijli okullarından Fen Lisesi ilginç bir etkinliğe imza atarak farkını bir kere daha ortaya koydu ve Pİ Günü düzenledi.

17.03.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dörtyol'un marka kurum prestijli okullarından Fen Lisesi Matematik öğretmenleri, Ertuğrul ÇETİN, Orhan AKSOY, Aslıhan BOZKURT, Kenan KILIÇARSLAN, Harika Remziye TÜRKMEN ve Yusuf OFLAZ rehberliğinde öğrencilerimiz Nida BÖLÜKBAŞI, Ayşe ORHAN, Fatma BOZDOĞAN, Rümeysa BOZKURT, Meryem YÜCEL ve Gökhan ÖZSOY okullarında Pi Günü etkinliği yaptı.

Okul Müdürü Servet Er etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Günlerdir süren titiz çalışmanın sonucunda ortaya çıkan görüntüler göğsümüzü kabarttı. Pi günü etkinliği çerçevesinde Matematik bilgi yarışması ve en güzel Pi Pastası yarışması düzenlendi. Matematik yarışmasında öğrencilere 6 şar soru soruldu. Sınıflar bazında yapılan bu yarışmada 11 B Sınıfı birinci oldu. Derece alan öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca en güzel pi pastası yarışmasında ortaya çok güzel pastalar çıktı. Bu yarışmada birinci olan öğrencimiz Latife ERDEM'e ödülü Müdür Yardımcısı Gönül ARSLAN tarafından verildi. Dörtyol Fen Lisesi yaptığı bu türden etkinliklerle ilçemizde ses getirmeye devam edecektir. Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dörtyol Fen Lisesi'nde Pi Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement