Dorukhan Toköz Meydan Okudu: Fransa'yı Yenmek İçin Sahaya Çıkacağız - Son Dakika
Spor

Dorukhan Toköz Meydan Okudu: Fransa'yı Yenmek İçin Sahaya Çıkacağız

Beşiktaş'ın ve A Milli Takımın genç yıldızı Dorukhan Toköz, Moldova ile oynanan maçın ardından Şenol Güneş'in verdiği 2 günlük izinde eski takımı Eskişehirspor'u ziyaret etti. Burada konuşan Dorukhan, "Türklerin yenemeyeceği bir takım düşünmüyorum, biz Fransa maçına yenmek için çıkacağız." dedi.

26.03.2019 17:26  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın genç orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz, alt yapısında yetiştiği Eskişehirspor'un Vali Hanefi Demirkol Tesislerini ziyaret etti. Burada eski takım arkadaşları ve kulüp personeli ile hasret gideren Toköz, Moldova maçının kendisi için çok özel bir maç olduğunu ifade etti.

"BİRAZ ÖZLEM GİDERECEĞİZ"

Eskişehir'deki maçta 90 dakika sahada kalan Toköz, "Benim bütün arkadaşlarım hepsi burada oynuyor, hala forma şansı buluyorlar. Önceden beraber oynadığım ağabeylerim var, kulüp çalışanları, personeller, ağabeylerim var. Hepsinin bende çok emekleri var. İçeride ablalarımız var ziyarete geldim, özledim de burayı. İznimiz vardı, Şenol hocamız izin verdi, şimdi göreceğim hepsini. Biraz özlem gidereceğiz. Çok özel bir gece yaşadım. Yaşatan herkese çok teşekkür ederim, hepsinden Allah razı olsun. Sırf benim için değil Türk olan gencin hayali. Bunu yaşamak milyonlar içerisinde bana nasip oldu. Karşılığını vermeye çalışıyoruz, en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz bu formaya layık olmak için. Benim için hem Eskişehir'de olması hem ilk 11 oynadığım A Milli Takımdaki ilk maç olması benim için çok özeldi" dedi.

Dorukhan Toköz Meydan Okudu: Fransa'yı Yenmek İçin Sahaya Çıkacağız

"İYİ ANALİZ YAPTIK"

Milli Takımda tam bir aile havasının olduğunu, Şenol Güneş'in milli takımı anlattığını ve rakip takımları iyi analiz ettiklerini belirten Dorukhan, "Hocamız geldi 6 puan aldık. 2 tane zor maçımız vardı biri deplasman biri içeride. İyi analiz yaptık ondan önce milli takımın nasıl bir yer olduğunu söyledi. Oynayan veya oynamayan hiçbir fark olmadığını önemli olanın burada olunması gerektiğinden bahsetti bizlere. Herkes çok mutluydu, tam bir aile ortamı vardı. Büyük ağabeylerimiz bize çok destek oluyor. Biz de gençler olarak veya bizden biraz büyükler olarak onlara kardeşlik yapıyoruz, her şey güzel Allah'a şükür" diye konuştu.

"FRANSA MAÇINDA 3 PUANI ALACAĞIZ"

Son olarak Türklerin yenemeyeceği bir takımın olmadığını ve Fransa maçında da sahaya galip gelmek için çıkacaklarını aktaran Dorukhan Toköz şunları söyledi: "Fransa güçlü bir rakip de Türklerin yenemeyeceği bir takım düşünmüyorum, biz yenmek için sahaya çıkacağız. Zaten içeride oynayacağız Konya'da. Oradaki atmosferin de çok iyi olacağını düşünüyorum. O yüzden beraberlik olsun veya yenileceğiz gibi bir düşüncemiz yok. Biz zaten buradan 6 puan alacağımızı düşünüyorduk. Hiçbir maça da yendik veya yenildik diye çıkmadığımız için inşallah o maçtan da 3 puanı alacağız"

Dorukhan Toköz Meydan Okudu: Fransa\'yı Yenmek İçin Sahaya Çıkacağız
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dorukhan Toköz Meydan Okudu: Fransa'yı Yenmek İçin Sahaya Çıkacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Sarıfuat: Fransa kadrosuna bir baksaydın önce yiğidim. 2 6 Yanıtla
  • andsmero: turkıye 2 0 yenecek fransayı bunu unutmayın cengız under abdulkadır omur gelırse ve kaan ayhanın yerıne bırını dahıl edersek gokhan gonul ,ve hasan ali kaldırım yedek kalırsa 2 0 yenecegız not alın bunu 5 1 Yanıtla
  • Neco: Çok çabuk havaya girmiş 1 5 Yanıtla
  • Air france: Biri şunu uyandırsın goccum benim this is France diye yazılır firansa diye söylenir fark yemeden kapatırsak rabbime hamd u sena olsun. 1 5 Yanıtla
  • Xx: Gaz yemez 1 4 Yanıtla
  • Fatih: Puhhaha kendimizi dev aynasinda gormekte ustumuze yok 1 puan alin yenmis sayarim 2 3 Yanıtla
  • hami: Buraya yazıyorum Fransayı bu takımla bu oyunla yenemeyiz. 2 2 Yanıtla
  • Galatasaray : Emre Akbaba ve Abdülkadir Ömür'de eklenirse bu kadroya Avrupa Şampiyonasına gideriz inşallah diye düşünüyorum Fransayı kusursuz bir oyun ve geniş alanda değilde Mbappe, Griezmann affetmez oyunu daraltırsak mağlup edebiliriz inşallah 2 1 Yanıtla
  • broooo: ... belki 0 1 Yanıtla
  • Yy: Gaz kesmez diyeceksin helal olsun Türk olduğunu biliyor çok şükür yenilmeyecek takım yoktur 0 0
  • Babasına verdiği sözü tutan şehit kızı Mirayşah'ı Vali Dağlı yalnız bırakmadı
    14:45 Babasına verdiği sözü tutan şehit kızı Mirayşah'ı Vali Dağlı yalnız bırakmadı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah, katıldığı jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı. Vali Dağlı, Mirayşah'ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

  • Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muhittin Böcek'in açıklamalarını eleştirdi
    14:35 Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muhittin Böcek'in açıklamalarını eleştirdi

    Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Alanyaspor tesisleri ile ilgili açıklamalarını eleştirdi. Çavuşoğlu, Böcek'in tesislerin bitirilememesi nedeniyle rahatsız olduğunu söyledi ve taraftar gruplarının paylaşımlarının kendisini üzdüğünü belirtti. Ayrıca, Böcek'in tesislerin yapımını seçim sonuçlarına bağladığını ifade etti. Çavuşoğlu, Alanyaspor'un maç yaptığı stadın devlet tarafından yapıldığını ve tesislerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Böcek'in otobüs ve şoför maaşları konusundaki bilgi eksikliğini eleştirdi ve herkesin başkanı olduğunu söyledi.

  • Olaylı maçta sahaya ilk giren maskeli taraftar yurt dışından gelmiş
    14:26 Olaylı maçta sahaya ilk giren maskeli taraftar yurt dışından gelmiş

    Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. Sahaya ilk giren maskeli taraftarın yurt dışından geldiği ve başkasının Passolig'i ile maça girdiği belirlendi. İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler, olayları incelemek üzere Trabzon'a geldi. Olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

  • Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı
    14:25 Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı

    Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi kapsamında Samsun'da ilkokul 3. sınıf öğrencileri arasından geleceğin spor şampiyonları belirleniyor. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan taramalar sonucunda başarılı olan öğrenciler, spor branşlarına yönlendirilecek. Program kapsamında 19 bin 583 çocuk taramadan geçirilecek.

  • Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı
    14:23 Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah, katıldığı jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı. Vali Dağlı, Mirayşah'ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

  • Attığı döner tekmeyle taraftarı yere sermişti! Batshuayi maça bakın nasıl hazırlanmış
    14:16 Attığı döner tekmeyle taraftarı yere sermişti! Batshuayi maça bakın nasıl hazırlanmış

    Trabzonspor maçında çıkan olaylarda Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Batshuayi, üzerine doğru gelen bir taraftarı döner tekme atarak yere sermişti. Batshuayi'nin maçtan önce boks yaptığı anlar ortaya çıktı.

  • Adalet Bakanı Tunç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Açıklaması
    14:05 Adalet Bakanı Tunç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Açıklaması

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayları değerlendirirken, "Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek, savunmanın ötesine giden bir durum söz konusu mu? Bir saldırı var mı?

  • Yıldırım Belediyesi Okul Sporları İlçe Şenlikleri Tamamlandı
    13:49 Yıldırım Belediyesi Okul Sporları İlçe Şenlikleri Tamamlandı

    Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri'nin ilk etabında 32 liseden 145 takımın katılımıyla bin 308 öğrenciyi bir araya getirdi. Şenliklerde basketbol, voleybol, masa tenisi, futbol, futsal, dart, satranç ve 3x3 basketbol branşlarında müsabakalar düzenlendi.

  • Galatasaray Kıyafet Hırsızlığı Davasında Mütalaa Açıklandı
    13:46 Galatasaray Kıyafet Hırsızlığı Davasında Mütalaa Açıklandı

    Galatasaray Spor Kulübünün futbolcu ve teknik heyeti için özel üretilen kıyafetlerin çalınarak internet üzerinden satıldığı iddiasıyla yargılanan 6 sanığın davasında mütalaa açıklandı. Mütalaada, çalınan ürünlerin satışa sunulduğu internet sitesi üzerinden yapılan yazışmalar sonucunda, ürünleri satışa koyan kişilerin Galatasaray Futbol Kulübü'nde çalışan sanıklar olduğu tespit edildi. Ayrıca, yapılan aramalarda çalıntı ürünler ele geçirildi ve bu ürünlerin büyük bir kısmının orijinal ve piyasada bulunmayan ürünler olduğu belirlendi. Mütalaada, sanıkların zincirleme şekilde hırsızlık suçundan cezalandırılmaları talep edildi.


Advertisement