Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Lige verilen arayı yaptığı Uluslararası hazırlık maçlarıyla geçiren 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası birinci tur müsabakaları hazırlıklarını sürdürüyor.

26.01.2018 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lige verilen arayı yaptığı Uluslararası hazırlık maçlarıyla geçiren 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası birinci tur müsabakaları hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye Genç Kızlar Futbol şampiyonasında final maçında Karadeniz Ereğli Kadın Futbol takımına penaltılarla 4-2 yenilerek Türkiye ikincisi olan Döşemealtı Kadın futbol takımı bu yıl birincilik kupasını hem Gençler hem de Yıldızlar kategorisinde kazanarak ilçeye getirmeyi hedefliyor. Şampiyona öncesi hazırlıklarını sürdüren 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Azerbaycan A Milli Kadın futbol takımıyla 3 maç yaptı. İlk maçtan 2-2'lik sonuçla ayrılan kadın futbolcular diğer müsabakalardan 3-2 ve 2-0'lık galibiyetlerle ayrıldı.

Kırmızı-beyaz-siyahlı takım Teknik Direktörü Hüseyin Türk, hazırlık maçlarının takıma pozitif etkileri olduğunu söyleyerek, kalan maçlarla elde edilen pozitif enerjiyi kısıtlı kadroya rağmen sahaya yansıtarak iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi.

"Gençlerimizle çalışıyoruz"

Türk, "Tüm takımların yaptıkları transferlerle güçlendikleri kadrolarına karşın biz kendi gençlerimizi takım bünyesine adapte etmeye çalışarak geleceğimizi hazırlıyoruz. Her ne kadar ligde şansız yenilgiler alsak da mücadele gücümüzden ve futbol kalitemizden ödün vermemenin anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz"diye konuştu.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Türk, zor bir süreçten geçtiklerine değinerek, "Bu zorlu süreci birlikte ilçemizin ve tüm kentimizin desteğiyle aşacağımıza inanıyorum"dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü: Böyle bir sonuç beklemiyorduk
    19:33 TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü: Böyle bir sonuç beklemiyorduk

    TÜMOSAN Konyaspor'un teknik direktörü Fahrudin Ömerovic, Corendon Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından beklenmeyen bir sonuç olduğunu söyledi. Ömerovic, takımın yaşadığı şok etkilerden bahsederek Alanyaspor'u tebrik etti. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise mağlubiyetten üzüntü duyduklarını ve taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

  • Avrupa Triatlon Genç Kadınlar ve Genç Erkekler Kupası Mersin'de Gerçekleştirildi
    19:33 Avrupa Triatlon Genç Kadınlar ve Genç Erkekler Kupası Mersin'de Gerçekleştirildi

    Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) ve Mersin Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle Mersin'de düzenlenen Avrupa Triatlon Genç Kadınlar ve Genç Erkekler Kupası'nda sporcular mücadele etti. Yarış sonunda ödüller sahiplerini buldu.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep FK, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

  • Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı
    18:43 Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı

    Türkiye Satranç Federasyonu faaliyetleri içinde yer alan Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, Karaman'da başladı. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonaya, 78 takım ve 400 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, organizasyonda elde ettikleri başarıların yanı sıra yetiştirdikleri sporcularla tüm dünyada ilgiyle takip edildiklerini vurguladı. Turnuvada dereceye giren sporcular, Avrupa Genç Takımlar Satranç Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

  • Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi
    18:33 Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında 330 öğrenci güreş ve masa tenisi yarışmalarına katıldı. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan'da yapılacak törende ödüllerini alacak.


Advertisement