Dostluk Derbisi Nazilli Belediyespor ile Aydınspor 1923 Maçında Büyük Kavga Çıktı - Son Dakika
Spor

Dostluk Derbisi Nazilli Belediyespor ile Aydınspor 1923 Maçında Büyük Kavga Çıktı

3. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lige düşen Aydınspor 1923 arasında oynanan hazırlık maçında saha ringe döndü, futbolcular birbirine girdi.

14.08.2018 11:30  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşen Aydınspor 1923 arasında oynanan hazırlık maçında istenmeyen olaylar yaşandı.

Yıllar sonra bu sezon başında dostluk mesajları veren ve özel karşılaşmayla dostluklarını pekiştirmek isteyen iki kulübün futbolcuları sahayı ringe çevirdi. Nazilli Yıldırım Demirören Tesisleri'ndeki maçın 59'uncu dakikasında ortalık karıştı. Nazilli Belediyesporlu Mazlum ve Aydınsporlu Ufukcan arasında yaşanan ikili mücadele sonucunda tartışma çıktı. Ufukcan'ın Mazlum'a yumruk atmasının ardından araya giren Onur Karakabak, kafa darbesiyle yerde kaldı. Onur'un burnu kanarken, iki takım futbolcuları tekme ve yumruklarla birbirine girdi.

Dostluk Derbisi Nazilli Belediyespor ile Aydınspor 1923 Maçında Büyük <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Çıktı

TEKNİK DİREKTÖR DARP EDİLDİ

Kavgayı ayırmak için sahaya giren Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz'un da yumruk darbeleriyle yerde kaldığı görüldü. Yöneticiler ve çevik kuvvet ekiplerinin gayretiyle futbolcular arasında yaşanan kavga son buldu. Karşılaşma ise yarıda kaldı. Aydınspor 1923 kafilesi Nazilli'den geniş güvenlik önlemleri altında Aydın'a gitti. Ahmet Yavuz yaptığı açıklamada, "Yaşananlar terbiyesizlikten başka bir şey değil" dedi. İki kulübün başkanı ise centilmenlik mesajları verdi. Kavga sonrasında bir raya gelen Aydınspor Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan ve Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker, "Dostluğumuza kimse gölge düşüremez. Kardeşlik bu kavgalarla bitmez" açıklamasını yaptı.

Dostluk Derbisi Nazilli Belediyespor ile Aydınspor 1923 Maçında Büyük Kavga Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dostluk Derbisi Nazilli Belediyespor ile Aydınspor 1923 Maçında Büyük Kavga Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • merto: lisansların hepsini iptal edin bunların 17 0 Yanıtla
  • .......: Rezillik diz boyu 16 0 Yanıtla
  • ........: Allah ıslah eylesin sizin gibi insanları sözün bittiği yer 12 0 Yanıtla
  • .: Yazıklar olsun utanın allah'tan korkun 10 1 Yanıtla
  • kaçak malbora: yaktım sigarayı izliyorum kavgayı 3 0 Yanıtla
  • vay: tüp kafa keseyi dolduracagına oturarak .bu liglere baksın biraz.. 3 0 Yanıtla

Advertisement