Golcü Futbolcu Doumbia, Göztepe'ye Pahalı Geldi - Son Dakika
Spor

Golcü Futbolcu Doumbia, Göztepe'ye Pahalı Geldi

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, ünlü futbolcu Doumbia'nın yıllık 1,8 milyon euro istemesinin ardından transferde geri adım attı.

09.08.2018 14:00  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Göztepe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Orta saha ve forvete takviye yapmak için yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılılara görüşmelere başladığı yıldız golcü Seydou Doumbia pahalı geldi. Kulübü Sporting Lizbon'la yol ayrımına gelen Doumbia'ya yıllık 1,5 milyon Euro teklif ettiği öğrenilen Göztepe'de oyuncunun 1,8 milyon Euro istemesi nedeniyle transferde geri adım attığı ifade edildi.

SÜPER LİGDEN BİRÇOK TAKIM İSTİYOR

Süper Lig'den birçok kulübün Fildişi Sahilli futbolcuya talip olması nedeniyle fiyatın yükseldiği vurgulandı. Doumbia defterini tamamen kapatmak istemeyen İzmir ekibinin pazarlıklarını sürdüreceği ancak alternatif isimlere de yöneleceği belirtildi. Başkan Mehmet Sepil'in özellikle forvet transferinde çok aceleci davranmadığı dile getirildi. Teknik direktör Bayram Bektaş ise Deportivo La Coruna'dan kadroya katmayı düşündükleri orta saha Celso Borges transferinin çok zor olduğunu açıkladı.

Golcü Futbolcu Doumbia, Göztepe\'ye Pahalı Geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Golcü Futbolcu Doumbia, Göztepe'ye Pahalı Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Adania : Göztepe kesinlikle düşmemeli, direk kulüp kapatılmalı... 1 2 Yanıtla
  • Ümit: Seni unutmak mümkün mü her anım seninle dolup taşıyor. Her geçen gün seni özlüyorum yeşil gözlerin geliyor aklıma, seni unutamıyorum.. 0 1 Yanıtla Babafingo : Kardeş sen yannış gelmişsin biz burda doumbia ya gömüyoruz sen aşk meşk diyosun adam uyanmadan ufaktan kaybol yoksa kara cobra uyanırsa çok sakat...? 0 0
  • fatih44: Şu hint fakiri ni de biri alsın artık 4 senedir dumbia da dumbia. 4büyüklerin hepsine yazıldı şimdi anadolu takımları başladı 0 0 Yanıtla

Advertisement