DP'den Mitingli Adaylık Açıklaması - Son Dakika
Politika

DP'den Mitingli Adaylık Açıklaması

DP\'den Mitingli Adaylık Açıklaması

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin belediye başkan adayını tanıtmak için geldiği Karacabey’de vatandaşlara seçim otobüsünden seslendi.

24.12.2013 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin belediye başkan adayını tanıtmak için geldiği Karacabey'de vatandaşlara seçim otobüsünden seslendi.

Adaylarının Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç olduğunu açıklayan Genel Başkan Gültekin Uysal, büyük bir misyonun sahibi olarak yürümeye devam ettiklerini söyleyerek, "Bu parti, bu büyük ülkeyi kıt kanaat imkanlara sahip olduğu dönemlerde büyük hizmetlerle buluşturmuştur. İnşallah sizlerin desteğiyle bu hizmetlerin daha iyisini yapacağız. Biz, milletten başka güç aramadık. İşte huzurunuzdayız. Dertlerinizi dinleyeceğiz, gidip Ankara'da hakkınızı savunacağız" dedi.

Uysal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemiz büyük bir ülke, beraberinde sancılı bir coğrafyanın ortasında bin yıldır varlığımızı sürdürüyoruz. Güçlü olmadığımız takdirde dün olduğu gibi bugün de bu coğrafyadaki varlığımızı münakaşaya açmak isteyen bedbahtlar olacaktır. Ülkeyi yönetenlerin meselesi, milletini zengin yapmaktır. Devletini kuvvetli yapmaktır. Biz bütün önceliklerimizi bırakarak milletin önceliklerini esas alarak bu yollarda yürüyoruz. Milletin beklentilerini birinci önceliğimiz yaparak milletle kucaklaşıyoruz. Bütün meselemiz, siyaset yaparken, bu ülkeyi yönetmeye talip olurken, bu ülkenin sahip olduğu değerleri, insan gücünü, milletimizin geleceğini kuşatacak irade haline dönüştürmek. Milletin uğruna yapılacak hayırlı hizmetlere anahtar olalım. Milletin aleyhinde olacak her şer duruşa kilit olalım. Kuvvetli, bir ve beraber olmak zorundayız."

Konuşmasının ardından Ergün Koç'a parti rozetini takan Uysal, "Geçmiş dönemlerde bu büyük hizmet kervanı içinde sizlerle beraber olmuş değerli belediye başkanımızı tekrar millete hizmet yolunda aramızda görmek bizi çok mutlu etti. Umarım Karacabey halkı bu yapılanları görecek ve sandıkta gerekeni yapacaktır. Karacabey'e ve Karacabeylilere hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, daha sonra Belediye Başkanı Ergün Koç'u makamında ziyaret ederek ilçeden ayrıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DP'den Mitingli Adaylık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement