DP Yarın Sandığa Gidiyor - Son Dakika
Güncel

DP Yarın Sandığa Gidiyor

DP Yarın Sandığa Gidiyor

Demokrat Parti'nin Yarın Yapılacak 4. Olağanüstü Kongresi'nde Mehmet Ağar'dan Sonra Genel Başkanlık Koltuğuna Oturmak için Yarış Yapılacak.

05.01.2008 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti'nin yarın yapılacak 4. Olağanüstü Kongresi'nde Mehmet Ağar'dan sonra genel başkanlık koltuğuna oturmak için yarış yapılacak. Kongrede 16 aday genel başkanlık için mücadele edecek.

Kongrede genel başkanlık için çekişmenin Genel Başkan Yardımcısı Çağrı Erhan ve İstanbul eski İl Başkanı Süleyman Soylu arasında geçmesi beklenirken, eski Sağlık Bakanlığı Müsteşarlarından Aytun Çıray, eski Genel Sekreterlerden Serhan Yücel, Gazeteci Nevval Sevindi, Genel Başkan Mehmet Ağar'ın eski Danışmanlarından Doç. Dr. Namık Kemal Bingöl, eski Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan ve eski İzmir İl Başkanı Kani Aydoğdu, Ali Şahin, Hasan Ateş, Eşref Ünal, Dursun Atabek, Hayrettin Özaydın, Cemal Önez, Salih Erkal ve Efkan Erkul da adaylar arasında yer alıyor.

1214 delegenin oy kullanacağı kongrede Genel Başkan Mehmet Ağar bir konuşma yaparak partililere veda edecek.

Kongrede 16 adaydan 1'inin genel başkan seçilebilmesi için ilk turda bin 214 delegenin yarıdan fazlasının oyunu alması gerekiyor. Aksi halde ikinci tur seçim yapılacak ve burada da salt çoğunluk aranacak. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel DP Yarın Sandığa Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement