Dr. Enver Ören Vefatının 3'üncü Yılında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Dr. Enver Ören Vefatının 3'üncü Yılında Anıldı

Dr. Enver Ören Vefatının 3\'üncü Yılında Anıldı

İhlas Holding, Türkiye Gazetesi ve İhlas Vakfı’nın kurucusu Dr. Enver Ören, vefatının üçüncü yılında İhlas Koleji’nde düzenlenen program ile anıldı.

21.02.2016 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Holding, Türkiye Gazetesi ve İhlas Vakfı'nın kurucusu Dr. Enver Ören, vefatının üçüncü yılında İhlas Koleji'nde düzenlenen program ile anıldı.

İhlas Vakfı Mezunları Derneği (İVMEDER), İhlas Holding, Türkiye Gazetesi ve İhlas Vakfı'nın kurucusu Dr. Enver Ören'i vefatının üçüncü yılında Yenibosna İhlas Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen program ile andı. Programa İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, İhlas Vakfı Mezunları Derneği Başkanı Abdullah Arvas, İhlas Eğitim Kurumları Başkanı Hami Koç, Türkiye Gazetesi Yazarı Mehmet Said Arvas, Türkiye Hastanesi Başhekimi Faruk Koca, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, İhlas Holding Denetim Kurulu Başkanı Hüseyin Pala, İhlas Holding çalışanları ve çok sayıda seveni katıldı.

Programda TACEV Vakfı Başkanı Fahrettin Tacar, İhlas Vakfı Baş Danışmanı Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Türkiye Gazetesi Samsun Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, İhlas Vakfı Türk Dünyası Koordinatörü Numan Aydoğan Ünal ve Ziya Burcuoğlu, Dr. Enver Ören'i anlattı.

"TAVSİYELERİ İNŞALLAH HEPİMİZİN KALBİNE IŞIK TUTAN REHBERLER OLACAKTIR"

Dr. Enver Ören'in vefatının ardından üç yıl geçtiğini belirten İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, "Merhum Enver Ağabeyimiz bundan üç sene önce fani olan bu alemden baki ve ebedi olan sonsuz aleme göç etti. Aramızdan geçici olarak ayrılmış oldular. Bizim inancımızda ve kültürümüzde sevgili Peygamberimizin buyurduğu bir Hadis-i Şerif var ona inanıyoruz: 'Salihlerin iyi insanların hatırlandığı yere rahmet yağar, bereket yağar.' İnşallah bu gece merhum Enver Ağabeyimizi anacağız, inşallah bu sayede bu salona rahmetler ve bereketler yağacak Rahmetli Enver Ağabeyimizin bütün iyilikleri ve yaşam şekilleri bugün burada anlatılacak. Bu tavsiyeler inşallah hepimizin kalbine ışık tutan rehberler olarak kalbimize yazılacaklar" dedi.

"BU GECE İÇİMİZDEKİ HASRET ATEŞİ BİRAZ DAHA ALEVLENECEK"

Dr. Enver Ören'i hasret ve özlemle andıklarını ifade eden İVMEDER Başkanı Abdullah Arvas ise, "Türkiye'nin ağabeyi ve gönül insanı rahmetle Enver Ağabeyimiz 1975 yılında İhlas Vakfını kurarak müessese haline getirmişti. Şuanda vakfımızı Mücahit ağabeyimizin emirliğinde gölge vermeye devam ediyor. Bugün hasret dolu bir gece bizi bekliyor. İçimizdeki hasret ateşi bu gece biraz daha artacak. 'Kişi sevdiğiyle beraberdir' Hadis-i Şerif'i bizim tek tesellimizdir. Enver Ağabeyimiz şöyle derdi, 'Kişi sevdiğini özler, kişi sevdiğini anar' diyordu. Şimdi hem bu emirleri yerine gelecek, hem de Enver Ağabeyimiz anmış olacağız" diye konuştu.

Programın sonunda konuşmacılara plaket takdiminde bulunuldu ve İhlas Holding ve Türkiye Gazetesinin kurucusu Dr. Enver Ören'i anlatan video gösterimi yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dr. Enver Ören Vefatının 3'üncü Yılında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement