Dr. Turgay Bozoğlu: Halkımız CHP’nin İktidara Gelmesini İstiyor - Son Dakika
Güncel

Dr. Turgay Bozoğlu: Halkımız CHP’nin İktidara Gelmesini İstiyor

Dr. Turgay Bozoğlu: Halkımız CHP’nin İktidara Gelmesini İstiyor

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu, seçim çalışmalarını Çamlık, Ufuk, Mehtap ve İsmetpaşa Mahalleleri'nde sürdürdü.

24.05.2011 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıkıntılarınızı Çok İyi Biliyorum Çözümü İçin Çalışacağım

Çamlık, Ufuk, Mehtap ve İsmetpaşa Mahalleleri ziyaretinde Dr. Turgay Bozoğlu'na, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Avukat Sevda Erdan Kılıç, CHP'li Meclis üyeleri Makine Mühendisi Güngör Kaya, Mimar Erkut Tamay ve belediye meclis eski üyeleri Bektaş Gül ile Derviş Benk de eşlik etti. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden, sorunlarını dinleyen Bozoğlu, kendisinde bu topraklarda büyüyen biri olduğunu ve şehrin sorunlarını bildiğini ifade ederek, bu sorunları CHP'nin iktidarında en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Halkımıza Hakkettiği Yaşam Şartlarını Sunacağız

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu, 12 Haziranda CHP'nin tek başına iktidar olacağına inandığını belirterek, CHP'nin iktidarında esnafımızın, işçimizin, emeklimizin, memurumuzun, gençlerimizin, kadınlarımızın yaşlılarımızın yani tüm halkımızın sorunlarının tamamını çözeceğiz. Biz Türkiye'ye gerçekten rahat bir nefes aldıracağız" dedi.

CHP'nin seçim beyannamesinde yer alan "Aile Sigortası" ve "İntibak Yasası" Çamlık, Ufuk, Mehtap ve İsmetpaşa Mahallesi sakinlerine anlatan Bozoğlu, halkın iktidarı gerçekleştiğinde bu projeleri yaşama geçireceğiz. Yoksulluk bitecek ve kadınlarımız, emeklilerimiz, gençlerimiz, işçimiz, memurumuz, esnafımız, çiftçimiz rahat bir nefes alacak.Hakketiği gibi huzur içinde yaşayacak" dedi.

Sandığa Gidip, Oyumuza Sahip Çıkalım

AKP hükümetinin politikaları nedeniyle vatandaşların yoksulluk altında ezildiğini birde bunun üzerine yandaş kayırma ve yolsuzlukların eklendiğini belirten Bozoğlu, "Yandaşların değil, vatandaşların kazanacağı, yoksulluğun, işsizliğin olmadığı bir iktidar için sizlerden CHP'ye destek istiyorum. Bu nedenle 12 Haziran günü sandığa gidelim ve oyumuza sahip çıkalım. Sandığa gidip, oyumuza sahip çıkarak haramilerin saltanatını yıkacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dr. Turgay Bozoğlu: Halkımız CHP’nin İktidara Gelmesini İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement