Dragon Festivalinde Takımlar Oluştu - Son Dakika
Yerel

Dragon Festivalinde Takımlar Oluştu

Dragon Festivalinde Takımlar Oluştu

Dünyanın 3 büyük festivalinden biri olan Dragon Festivalinin Adana ayağına katılan takımlar, antrenmanlarına hız verdi.

22.04.2013 11:14  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın 3 büyük festivalinden biri olan Dragon Festivali'nin Adana ayağına katılan takımlar, antrenmanlarına hız verdi. Festival tarihi yaklaşırken antrenmanlarında tempoyu yakalayan Adanalı ejderhalar, Seyhan Nehri'ni kürekleriyle dalgalandırdı.

Türkiye Kano Federasyonu'ndan (TURKAF) yetki belgeli HSB Group'un düzenlediği Dragon Fest-2013, startın verileceği Adana'da iş dünyasını Seyhan Nehri'nde buluşturacak. Katılımcıların eğleneceği, takım ruhunun ortaya çıkacağı festivalde bu yıl 50'ye yakın takım yarışacak. Dünyada popülaritesi giderek artan, 2008'den bu yana Türkiye'de de yapılan Dragon Festivali, 4 Mayıs'ta Adana'dan start verecek.

Türkiye'nin 5 ayrı şehrinde uygulanan, bugüne kadar 1154 takım, 25 bin 388 yarışmacı ve 150 bin davetli ile buluşan Dragon Fest'e katılacak takımların sporcuları, antrenmanlarını Seyhan Nehri'nde sürdürüyor. Sporcular, HSB Group'un lisanslı antrenörlerinin eşliğinde, gerekli güvenlik önlemleri de alınarak kayıklardaki yerine geçiyor ve antrenmanlarına başlıyor. Katılan kuruluşların çalışma saatlerine veya taleplerine göre, antrenmanlar günün herhangi bir saatinde gerçekleşebiliyor.

Festivalin Adana'daki partnerleri olan Ak Ajans Reklamcılık Organizasyon ile İdeas Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, katılımcı sayısında artışa imza attı. Bu yıl Dragon Fest Adana'ya katılan şirketlerin sayısı geçen yıla göre yaklaşık yüzde 30 arttı. Bu kuruluşlar birden fazla takım çıkararak festivalde yer aldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dragon Festivalinde Takımlar Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement