Drew Barrymore Boşanıyor! - Son Dakika
Güncel

Drew Barrymore Boşanıyor!

Drew Barrymore Boşanıyor!

ABD'li oyuncu Drew Barrymore ile üçüncü eşi aktör Will Kopelman dört yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıkladı.

05.04.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li oyuncu Drew Barrymore ile üçüncü eşi aktör Will Kopelman dört yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıkladı. 2012'nin haziran ayında dünyaevine giren çift, People dergisine boşandıkları haberini doğruladı.

Ayrılığa ilişkin bir basın açıklaması yapan ünlü çift, açıklama olarak 'Ailemiz resmi olarak yollarını ayırma kararı verdi. Boşanma bir başarısızlık olarak görülebilir ancak hayat devam ediyor. Daha iyi günlerin bizi beklediğine eminiz. Çocuklarımız bizim birinci önceliğimiz ve bundan sonraki süreci onların iyi olmaları için yöneteceğiz. Çocuklarımız bizim dünyamız' yazdı.

Çiftin 3 yaşında Olive ve 2 yaşında Frankie adını verdikleri iki kızları bulunuyor.

Geçtiğimiz ekim ayında ayrılık iddialarını reddeden Barrymore, 'Will'e ilk görüşte aşık olmadım. Ama o gerçek bir mantık adamı. Onu baba olarak izlemeyi çok seviyorum' açıklamasını yapmıştı.

BARRYMORE'UN YENİ DİZİSİ: SANTA CLARITA DIET

Hayatını yeniden yoluna koymaya çalışan Barrymore, Netflix'te yayınlanacak olan bir dizi için de anlaşma yaptı. 'Justified' dizisinden tanıdığımız aktör Timothy Olyphant ile kamera karşısına geçecek olan Barrymore'un yeni dizisinin adı 'Santa Clarita Diet.'

İkili, Los Angeles'ta yaşayan iki başarılı emlakçıyı canlandıracak.

2017'de yayınlanması planlanan Santa Clarita Diet, Barrymore'un 1992'den beri ilk televizyon için hazırladığı ilk proje olma özelliği taşıyor.

Drew Barrymore'dan ne öğrenebilirsiniz?

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Drew Barrymore Boşanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement