Drift yapıp polisten kaçtı, 7 bin 534 lira ceza yedi - Son Dakika
3.Sayfa

Drift yapıp polisten kaçtı, 7 bin 534 lira ceza yedi

Drift yapıp polisten kaçtı, 7 bin 534 lira ceza yedi Konya'da drift yapan ve polisin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücüye 7 bin 534 lira ceza kesildi, ehliyetine 6 ay el konuldu.

12.06.2020 22:51  Güncelleme: 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Drift yapıp polisten kaçtı, 7 bin 534 lira ceza yedi

KONYA - Konya'da drift yapan ve polisin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücüye 7 bin 534 lira ceza kesildi, ehliyetine 6 ay el konuldu.

Olay, merkez Meram ilçesi Çeçenistan Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.T. idaresindeki otomobil Çeçenistan Caddesinde ada etrafında drift yaptığı tespit edildikten sonra polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleriyle sürücü arasında kovalamaca yaşanırken, sürücünün kaçması polis kamerasına yansıdı. Polisin takibiyle otomobil sürücüsü yakalandı. Sürücü M.T'ye toplam 7 bin 534 TL ceza kesilirken, otomobil trafikten men edildi, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Sürücü hakkında adli işlem de başlatıldı.

Polisin yakalayarak ceza uyguladığı sürücü M.T, "Araba 6 aydır sanayideydi abi zatne. Çıktın dolanmaya orada da debriyajını ayarlayamadım. Araba kaymaya başladı" dedi. Sürücü M.T, pişman olduğunu söyledi.

Drift yapıp polisten kaçtı, 7 bin 534 lira ceza yedi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Drift yapıp polisten kaçtı, 7 bin 534 lira ceza yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:12 Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütleriyle mücadelesini sürdürdüğünü belirtti. Ayrıca, Irak'ın kuzeyinden kaçan bir PKK'lı teröristin teslim olduğu ve Suriye'de istikrarın sağlanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

  • Manisa'da Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Dere Yatağında Bulundu
    12:10 Manisa'da Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Dere Yatağında Bulundu

    Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde kayıp ihbarı yapılan 78 yaşındaki alzheimer hastası kadın, jandarma ekipleri tarafından bir dere yatağında bilinci açık şekilde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen kadın, ailesine teslim edildi.

  • Kars'ta Husumetli Gruplar Arasında Kavga: 2 Yaralı
    12:10 Kars'ta Husumetli Gruplar Arasında Kavga: 2 Yaralı

    Kars Merkez Yalınkaya köyünde önceden husumet bulunan 2 grup arasında çıkan kavgada 2 kişi kafalarına aldıkları darbelerle yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kavga ile ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Alkollü araç kullanan şahsın aracında ruhsatsız tabanca ele geçirildi
    12:10 Alkollü araç kullanan şahsın aracında ruhsatsız tabanca ele geçirildi

    Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada 1 adet tabanca ve 8 adet mermi bulundu. Araç sürücüsü C.T. ve araçta bulunan T.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Alkol testinde araç sürücüsü C.T.'nin alkollü olduğu tespit edildi ve kendisine 6 bin 453 TL para cezası kesilerek sürücü belgesine 6 ay süreyle el konuldu.

  • Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı
    12:08 Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekipleri, Bodrum açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisini alarak harekete geçti. Durdurulan bot içerisinde 18 düzensiz göçmen ve 6 çocuk yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

  • Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı
    12:06 Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kahvehanede tombala oynayan 39 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslara toplam 270 bin lira para cezası kesildi. Ayrıca kahvehanenin sahibi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

  • Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
    12:04 Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan 8 katlı bir apartmanda yaşayan alzheimer hastası 70 yaşındaki Hatice A., 6. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalede Hatice A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Bolu'da samanlık ve traktör alev alev yandı İtfaiyenin hortumu köylüyü isyan ettirdi
    12:02 Bolu'da samanlık ve traktör alev alev yandı İtfaiyenin hortumu köylüyü isyan ettirdi

    Bolu'nun Mengen ilçesinde çıkan yangında samanlık, traktör ve ev kullanılamaz hale geldi. Olay yerine sevk edilen Mengen Belediyesinin itfaiye aracından tazyikli su çıkmasını sağlayan hortum pompasının çalışmaması ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

  • Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı
    11:59 Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı

    Edirne'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 200 uyuşturucu hap ve 51 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.


Advertisement