Drogba'ya Amerika'dan Sürpriz Telefon - Son Dakika
Spor

Drogba'ya Amerika'dan Sürpriz Telefon

Bir dönem Arsenal forması giyen ve adını efsaneler arasına yazdıran Fransız yıldız Theiry Henry, Drogba'ya mesaj gönderdi.

25.02.2014 11:47  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Didier Drogba, neredeyse tüm dünyada konuşulmaya devam ediyor. Çin macerasından sonra geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a gelen Fildişili yıldız hala ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu fazlasıyla göstermişti. Hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig'de harikalar yaratan yıldız isim 2014 Dünya Kupası'nda da en çok takip edilen oyunculardan biri olacak. Sezons onunda sözleşmesi bitecek olan Didier Drogba başta Türkiye ve İngiltere olmak üzere Amerika'da bile konuşulmaya devam ediyor.

Dünya Drogba'yı istiyor

Amerika Major Ligi'nde New York Red Bulls forması giyen Thiery Henry de Drogba olayına el attı. Fildişili futbolcuyu AZmerika'ya davet eden Henry, golcü oyuncuyu takımında oynaması için ikna çalışmalarına başladı. Daily Star'da yer alan haberin detayında, Fransız futbolcunun Drogba ile birlikte Ashley Cole'u da takımda görmek istediğine yer verildi. Bugün çeşitli medya organlarında çıkan haberlere görer Drogba'nın en az 1 sene daha oynaka istediği ve Chelsea'nin menajer-antrenörlük teklifine hayır dediği yazıldı. Bir diğer iddiaya göreyse Drogba için Chelsea forması defteri henüz kapanmadı. Drogba'yı kadrosuna katıp pynatmak isteyen Mourinho, söylenenlerin aksine Fidlişili futbolcudan daha fazla yararlanmak istiyor.

Henry Drogba'yı aradı

Portekizli çalıştırıcının 'Eto'o 32 yaşında, Drogba ise 35. Neden Drogba oynamasın' sözleri transfer dosyasının sezon sonuna kadar kapanmayacağını gösterdi. Thiery Henry ise hem Ashley Cole hem de Drogba'nın Amerika'da futbol hayatlarını sürdürmelerini istiyor. Amerika'da çok mutlu olduğunu ifade eden Henry, Drogba'yı arayarak ilk teklifini bile yaptı. Amerika ekibinde hem futbolcu hem de marka danışmanı olan Henry Drogba transferiyle dünyada yeni bir tanınırlık yakalamak istiyor.

Drogba\'ya Amerika\'dan Sürpriz Telefon
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Drogba'ya Amerika'dan Sürpriz Telefon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement