DSİ Bölge Müdürü Eker'den İncelemeler - Son Dakika
Güncel

DSİ Bölge Müdürü Eker'den İncelemeler

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri 2'nci Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, Demirci'de devam eden gölet ve baraj yatırımlarını incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti.

27.02.2018 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri 2'nci Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, Demirci'de devam eden gölet ve baraj yatırımlarını incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti.

Demirci Belediyesi'ne geçen Eker, burada Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek, Demirci'de devam eden gölet ve baraj yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Eker, daha sonra Belediye Başkanı Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve belediye meclis üyeleri ile Ayvaalan Sulama Barajı'na giderek burada devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bölge Müdürü Eker, gazetecilere yaptığı açıklamada, Demirci'ye 13 sulama göleti yapıldığını, Ayvaalan'da su tutmaya başlandığını ve Kılavuzlar sulama göletinin de 2018 sonunda tamamlanacağını belirterek, "Sayın Bakanımızın başlatmış olduğu bin günde bin 71 gölet projesi kapsamında olan Ayvaalan Sulama göleti su tutmaya başladı. Bu göletimizin 840 bin metreküp depolaması mevcut ve bin 490 dekar tarım arazisini sulayacak. Demirci'de 13 sulama göleti yatırımı yapılıyor. 2018 yılı sonuna doğru Kılavuzlar Sulama göleti de tamamlanacak. Demirci gölet yatırımlarını alan ilçe olarak en üst sıralarda yer alıyor " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise devlet millet el ele verdiğinde aşılamaz, yapılamaz denilen her yatırım ve hizmetin yapıldığına işaret ederek, "Bir ilçeye 13 sulama göleti yapılıyor. Bu bizi çok gururlandırıyor. " dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DSİ Bölge Müdürü Eker'den İncelemeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement