DSP Genel Başkanı Türker Olağanüstü Kurultayda Aday Olmayacağını Açıkladı - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanı Türker Olağanüstü Kurultayda Aday Olmayacağını Açıkladı

DSP’de 13 Aralık’ta yapılacak olağanüstü kurultay öncesinde Parti Meclisi üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ve il başkanları, yol haritasını belirlemek üzere DSP Genel Başkanı Masum Türker’in başkanlığında toplandı.

29.11.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP'de 13 Aralık'ta yapılacak olağanüstü kurultay öncesinde Parti Meclisi üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ve il başkanları, yol haritasını belirlemek üzere DSP Genel Başkanı Masum Türker'in başkanlığında toplandı. Türker, kurultayda aday olmayacağını açıkladı.

DSP Parti Meclisi, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ve il başkanları, 13 Aralık'ta yapılacak olağanüstü kurultay öncesinde yol haritasını belirlemek üzere DSP Genel Başkanı Masum Türker'in başkanlığında toplandı. Toplantının sonunda açıklama yapan Türker, 13 Aralık'taki olağanüstü kurultayda genel başkan adayı olmayacağını açıkladı. Türker'in aday olmayacağını açıklaması üzerine Parti Meclisi üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ve il başkanları, DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi başkanlığında toplandı. Partililer yaptıkları istişare sonucunda 13 Aralık'ta yapılacak olağanüstü kurultayda DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Örgüt Kurulu Başkanı olarak görev yapan Önder Aksakal'ın genel başkan adayı olmasını önerdiler.

Türker'in ardından konuşma yapan genel başkan adayı Önder Aksakal, "Parti Meclisi üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ve il başkanlarımız DSP'nin yeni dönemdeki genel başkanlığını benim üstlenmemi istediler. Bu elbette benim için onurların en büyüğüdür. Siyaset Türkiye'de zor ve fedakarlık isteyen bir iştir. Genel başkan yardımcısı olarak görev yaparken en büyük dayanağım ve destekçim Sayın Genel Başkanımız Masum Türker olmuştur. DSP, Türkiye'de doğruları söylüyor ve söylemekten asla vazgeçmeyecektir. Bu durum Türkiye sevdamızın bir göstergesidir. Değerli delegelerimize bir kez daha bu onurlu göreve beni layık gördükleri için teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanı Türker Olağanüstü Kurultayda Aday Olmayacağını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement