DSP'li Altıparmak "Suyu Biz Getirdik Diyerek, Yalan Söylüyorlar" - Son Dakika
Yerel

DSP'li Altıparmak "Suyu Biz Getirdik Diyerek, Yalan Söylüyorlar"

DSP\'li Altıparmak "Suyu Biz Getirdik Diyerek, Yalan Söylüyorlar"

DSP Dikili Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Altıparmak, "Bazı adaylar, Dikili halkının gözüne baka baka suyu biz getirdik diyerek yalan söylüyorlar" dedi.

25.03.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Dikili Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Altıparmak, "Bazı adaylar, Dikili halkının gözüne baka baka suyu biz getirdik diyerek yalan söylüyorlar" dedi.

Dikili'nin tarihi yerlerinden Bahriyun camii önünde düzenlenen mitingde halka seslenen Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, açılan su kuyuları ile ilgili bazı adayların yalan söylendiğini ifade ederek, "Bazı adaylar, su konusunda doğru söylemiyorlar. Dikili halkının gözüne baka baka suyu biz getirdik diyerek yalan söylüyorlar. Utanmıyorlar yalan söylemeye. Suyu Dikili'ye biz getirdik. Gerekli araştırmaları yaptık. Yerini tespit ettik. Dikili tarihinde bu kadar sondaj çalışması yapılmamıştır. Su kuyularını biz açtık. Kimsenin de buna katkısı olmadı. Su kuyularını açarken benim yanımda Dikili halkı vardı. Dikili halkının gözünün içene bakarak nasıl yalan söylersiniz? Belediyeyi yalanlarla mı yöneteceksiniz?" dedi. Altıparmak; "Milyonlarca para harcıyorlar. Dökülen paranın haddi hesabı yok. Halk görmüyor mu sanıyorlar. Belediye rant kapısı değil, ticarethane hiç değil. Orası hizmet koltuğu. Çıkar düşünülerek yola çıkan hiç kimse yolun sonunu göremez. Halk amaçları farklı olanları sevmez. Dikili'yi rantiyecilere teslim etmeyiz" dedi.

Altıparmak; "Kendi yaptırdıkları ankette Dikili Merkezde 8 puan önde çıktığımızı görünce panik oldular. Korku dağları sardı. Buradan Adnan Keskin ve Ali Engin'e sesleniyorum. Yapmayın lütfen size kıyamam. Yollarda gidip gelirken ziyan olacaksınız. Gelin sizi misafir edelim. Seçim sonuna kadar burada durun. Telef oldunuz. Yürekleriniz hopladı" sözlerine ekledi.

"MAL VARLIĞINIZI AÇIKLAYIN"

Bütün adayları mal varlığını açıklamaya davet eden Altıparmak; "Ben Yusuf Altıparmak. Bu dünyada var olan mal varlığımı açıklıyorum. İslamlar, Kızılçukur arasında 25 dönüm yer, aşağı ovada ise 12 dönüm yer rahmetli babamdan kaldı. Eşimle birlikte çalışarak 35 yıl önce 12 dönüm yer aldım. Rahmetli kayınpederimden Doğramacı deresinin yanında eşime 7,5 dönüm yer kaldı. Bir de Gazipaşa Mahallesinde çalışarak yaptığım gece kondu gibi bir evim var. Bütün mal varlığım bu. Bana yetkiyi verdiğinizde her yıl başında mal varlığımı açıklayacağım. Buradan diğer adayları da mal varlıklarını açıklamaya davet ediyorum" şeklinde konuştu

Adaylar arasında yerli yabancı ayrımı yapıldığını söyleyen Altıparmak; "Dikili'ye isterse bir hafta önce gelsin. İsterse 20 yıldır Dikili'de oturuyor olsun. Hepsi benim kardeşim. Çocukları benim evlatlarım. Anneler annelerim. Nasıl kendi çocuklarıma zarar verdirmezsem, onların da kılına zarar verdirmem. Dikili halkının barışçı olduğunu değil Türkiye, bütün Dünya biliyor. Biz bu görevi barış içinde, kardeşlik içinde, her kesin evine ekmeğini huzurlu ve güvenli bir biçimde götürmesini sağlamak için talip olduk. Din, dil, ırk, mezhep ayırmadan kardeşiz ve de kardeş gibi yaşayacağız burada. Dikili bir çiçek bahçesi. Bu bahçenin içinde her türlü, her renk çiçek var. Bir tanesinin solmasına izin verirsem namerdim" şeklinde sözlerine son verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP'li Altıparmak 'Suyu Biz Getirdik Diyerek, Yalan Söylüyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement