DSP'li Karaosmanoğlu Huzurevlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

DSP'li Karaosmanoğlu Huzurevlerini Ziyaret Etti

DSP\'li Karaosmanoğlu Huzurevlerini Ziyaret Etti

DSP'den başkanlığa bir kez daha aday olan Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu Yaşlılar Haftası dolayısıyla Urla’da bulunan huzurevlerini ziyaret etti.

25.03.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP'den başkanlığa bir kez daha aday olan Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu Yaşlılar Haftası dolayısıyla Urla'da bulunan huzurevlerini ziyaret etti. Özellikle huzurevlerindeki yaşlıların ilgiye ihtiyacı olduğunu dile getiren M. Selçuk Karaosmanoğlu, yaşlılarla sohbet ederek dertlerini dinledi.

Huzurevi sakinlerine "Büyüklere saygımız sonsuz bizi büyütenler sizlersiniz, varlığınızla varız" diyen Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, yaşlılara bir arzuları olup olmadığını, ihtiyaçlarını kendisine iletmelerini istedi.

Yaşlılarımızın dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklar olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, "Onların hayat tecrübeleri bizlere her zaman yol gösterici olmuş, geleceğimizi şekillendirmiştir. Tüm yaşlı vatandaşlarımızın mutlu bir ikinci bahar geçirmeleri temennilerimle saygıyla ellerinden öpüyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP'li Karaosmanoğlu Huzurevlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement