DSP'nin İlk Aday Adayı Mesut Kaba Oldu - Son Dakika
Yerel

DSP'nin İlk Aday Adayı Mesut Kaba Oldu

DSP\'nin İlk Aday Adayı Mesut Kaba Oldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde DSP İlçe Eski Başkanı Mesut Kaba düzenlediği program ile Çerkezköy Belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

04.09.2013 10:15  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde DSP İlçe Eski Başkanı Mesut Kaba düzenlediği program ile Çerkezköy Belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığı için talipliler artmaya başladı. DSP eski İlçe Başkanı Mesut Kaba, DSP'den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu. DSP Çerkezköy İlçe Teşkilatında düzenlenen törene partililer ilgi gösterirken, ilk konuşmayı DSP İlçe Başkanı Orhan Ergin gerçekleştirdi.

Ergin, DSP'nin Çerkezköy Belediye Başkanlığı yarışında aday adaylarıyla var olduklarını belirterek, "Mesut Kaba bu onurlu göreve talip olduğunu öncelikle bizlerle paylaştı. Düzenlenen bu törenle de siz değerli partililerimize açıklayacak. Kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar dilerken, törene katılan değerli partili arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İlçe Başkanı Orhan Ergin'in ardından söz alan Mesut kaba, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, "1981 yılında Edirne Uzunköprü İlçesi Hamidiye köyünde doğdum. İlköğretim hayatımı Hamidiye köyünde ardından da İstanbul vefa lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat bölümünü bitirdim. Siyasi yaşamıma 2002 yılında İstanbul ilinde başladım ve farklı partilerde çeşitli çalışmalarda bulundum. 2012 yılında bulunduğum partiden istifa ederek DSP'ye üye oldum ve 28 Aralık 2012 yılında Çerkezköy İlce Başkanlığına atandım" diye konuştu.

Şimdiki hedefinde ise Çerkezköy Belediye Başkanlığı olduğunu ifade eden Kaba şunları söyledi; "Gerek değerli dostlarımızın ve partili üyelerimizin isteği ile daha refah daha çözümcü, kapısı halka açık sevmeyi benimseyen rant sağlamayan, paylaşım ve uyum içerisinde halkla barışık bir yönetim için DSP Çerkezköy Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum. Hepinize ilginizden dolayı ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım" - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP'nin İlk Aday Adayı Mesut Kaba Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement