DTB'den HDP'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

DTB'den HDP'ye Ziyaret

DTB\'den HDP\'ye Ziyaret

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kuruluşu üyeleri ile DTB Meclis Başkanı HDP'yi ziyaret etti.

03.11.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, DTB Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç ile DTB Yönetim Kurulu Üyesi Resul Gündoğan; Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Başkanlığını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

HDP İl Eş Başkanları Ömer Önen ile Gülşen Özer tarafından karşılan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri HDP Diyarbakır Milletvekilleri ile görüştüler. 1 Kasım seçimlerinde HDP Diyarbakır Milletvekili seçilen Nursel Aydoğan, Feleknas Uca, Çağlar Demirel, Ziya Pir, İmam Taşçıer, Sibel Yiğitalp ile HDP Milletvekili adayı Edip Berk, DTB heyetine ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

DTB Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ise demokratik ülkelerde sorunların çözümü için siyasi partilerin öneminin büyük olduğunu belirterek, "Siyasi partiler için iktidar olma hedefi ile beraber muhalefette de yapabilecekleri önemli görevler vardır. Bölgemizin barışa, huzura ve ekonomik alanda gelişmeye ihtiyacı vardır. Bu nedenle seçilen tüm milletvekillerimizin bu konularda çalışmalar yapacaklarını umut ederek başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement